Teknoloji

eFootball Sezon 4 Başlıyor

eFootball 4. Dönem , bugün prestijiyle başladı. Brezilya temalı ödüller, zorluklar ve etkinlikler sizi bekliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir:  Emmy Ödüllü Yönetmen The Last of Us 2. Sezon Ekibine Katıldı


eFootball 4. Dönem Başladı: Neler Teklif Ediliyor?

Konami Digital Entertainment BV bugün, amiral gemisi futbol oyunu ‘eFootball’un 4. Sezonunun lansmanını gururla duyurdu: “The Carnival Vibe”. Bu sezon oyuncular bir dizi giriş bonusu, etkinlik ve öğe aracılığıyla samba ruhunu gruplarında canlı tutacak.

Giriş hediyeleri

4. Dönem, kullanıcılara eFootball’a giriş yapmaları için birçok ücretsiz hediye verecek. Bunların arasında, kullanıcıların Danilo, Marquinhos, Pedro, Raphael Veiga ve Renan Lodi’yi Rüya Takımlarına ekleyebilecekleri ‘Highlight: Brazil’ oyuncuları için 3 Şans Fırsatı yer alıyor.

Ancak “The Carnival Vibe” hiçbir şeyi şansa bırakmıyor ve tüm oyunculara garantili bir süperstar sunuyor: 4. Dönemin 1. gününden itibaren herkes ücretsiz bir Neymar Jr Highlight kartı alabilecek.

Olaylar

Yeni dönemde Brezilya, futbol efsaneleri ve çok daha fazlasını içeren bir dizi temalı etkinlik olacak ve kullanıcılar takımlarını test etmek ve geliştirmek için birçok fırsata sahip olacak.

Oyuncular bu etkinlikleri tamamlayarak ‘Highlight: Brazil’ için 2 katına kadar Baht Fırsatı, 15.000 GP’ye kadar ve 110.000 XP’ye kadar Exp Eğitim Programı kazanabilirler.

Ekstra öğeler

Kullanıcılar, Rüya Kadrolarına “Karnaval Ateşi”ni getirmek için bahis fırsatlarını kullanarak yukarıda bahsedilen üç Brezilyalı oyuncudan birini alabilir, ücretsiz Neymar Jr kartları ekleyebilir ve samba yıldızlarına yeni eFootball Carnival ’24 formasını giydirebilirler. kombinasyon.

taraklihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu