Haber

Edirne’de Polis Ekipleri Şok Uyguladı

Edirne’de polis gruplarının gerçekleştirdiği şok uygulamasında, araçlar detaylı bir şekilde aranırken, bazı sürücüler ceza yememek için camları elleriyle söktü. Ayrıca alkollüyken direksiyon başına geçen sürücüler hakkında da cezai işlem uygulandı.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik ekiplerinin kent genelinde yaptığı şoklama uygulamalarında, alkollü sürücülere ceza kesildi. Araçlarda bulunan sürücüler, araçlar ve yolcular tek tek arandı. Ayrıca araçlarında cam sineması bulunan sürücüler, ceza almamak için cam sinemalarını elleriyle kaldırdı. Asayiş ekiplerinin yaptığı kimlik kontrolünde 4 göçmen yakalandı. Yakalanan göçmenlerin işlemlerinin tamamlanmasının ardından Edirne İl Göç İdaresi’ne teslim edileceği öğrenildi. Edirne İl Emniyet Müdürü Onur, Karaburun’da yapılan kontrollere katılarak vatandaşların ve sürücülerin can güvenliklerinin korunması için kurallara uymaları konusunda uyardı. Emniyet Müdürü Karaburun, vatandaşların huzur ve güvenliği açısından kontrollerin titizlikle devam edeceğini belirtti.

Aracının cam filmini söken sürücülerden Hakan Balıkçı, “Uygulamalardan çok memnun kaldım. Cam filminden haberim yoktu, aracı yeni aldık, böyle olduğunu bilmiyorduk” dedi. ve şimdi onu kaldırdık.”

Uygulamaları faydalı bulduğunu belirten sürücülerden Yusuf Çimen, “Sonuçta her şey bizim için yapılıyor. Polis soğuk havada bizim için çalışıyor. Vatandaş olarak polise biraz daha itaat etmemiz gerekiyor. “

Alkollüyken araç kullanılmaması gerektiğini vurgulayan sürücülerden Onur Demir, “Önlem önemli, almamız lazım. Her yere zarar vermememiz lazım.” – EDİRNE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu