Haber

Dursun Özbek’ten Mauro Icardi sözleri: Geliyorum

Daha önce Süper Lig’de şampiyonluğu garantileyen Galatasaray, 37. haftada ezeli rakibi Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup ederek devreyi mutlu sonla kapattı.

Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için ön eleme oynayacak sarı kırmızılı ekip için transfer çalışmaları hemen başladı. Galatasaray’da attığı gollerle taraftarın sevgilisi haline gelen Icardi’nin akıbeti merak konusu oldu.

Sarı-kırmızılı ekipte sezonu kiralık geçiren Arjantinli golcü İstanbul’dan ayrılırken, lider Dursun Özbek taraftarları heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.

Şampiyona organizasyonuna Galatasaray Lideri Dursun Özbek ve Başkan Yardımcısı Erden Timur katıldı. Düzene şampiyon kupasıyla katılan Dursun Özbek burada çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Özbek transferiyle ilgili Mauro Icardi, “Ömer Bey’e desteği için teşekkür ediyoruz. İcardi geliyor.”sözlerini kullandı.

22 golle en çok gol atan ikinci oyuncu

Galatasaray’ın Arjantinli yıldız oyuncusu Mauro Icardi, bu sezon Fenerbahçe derbisinde attığı golle ligdeki gol sayısını 22’ye çıkardı.

Süper Lig’de çıktığı son 6 maçta fileleri havalandırmayı başaran İcardi, bu müsabakalarda 9 kez topu filelere getirdi.

Arjantinli futbolcu, 2007-2008 sezonundan bu yana Galatasaray formasıyla üst üste 8 lig maçında ilk 11’de gol atan ilk futbolcu oldu.

Şampiyon grupları boş değildi

Icardi, bu sezon Büyük Lig şampiyonluğunu kazanan takımlara karşı oynadığı tüm maçlarda fileleri havaya uçurdu.

Sarı-kırmızılı takıma transferi öncesinde oynanan Trabzonspor maçında görev alamayan İcardi, sezonun ilk yarısında Beşiktaş’ı 2-1 yendiği maçta ve Başakşehir’i mağlup ettiği maçta 2 kez gol sevinci yaşadı. 7-0 ve bir kez de Fenerbahçe’yi 3-0 yendikleri maçta. .

Arjantinli futbolcu, sezonun ikinci yarısında Trabzonspor’u 2-1, Başakşehir’i 1-0 ve Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup ettiği ve Beşiktaş’a 3-1 yenildikleri maçta birer gol kaydetti.

Mauro Icardi, Süper Lig’de şampiyonluk yaşayan takımlara karşı çıktığı 7 maçta 8 gol kaydetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu