Haber

Diyarbakır’da Kardeşler Arasında Çıkan Tartışmada Baba-Oğul Yaralandı

Diyarbakır’da, kardeşi Hüsnü A.’nın nişan törenine davet edilmeyen Hasan A.’nın ailesi arasında husumet çıktı. Hasan A., babası Ahmet A. ile diğer kardeşi Avreş A.’yı tabancayla ateş ederek yaraladı. ile bugün çay bahçesinde buluştuğu şahıs, tartışmanın ardından çıktı.

Olay, akşam saatlerinde Yenişehir ilçesi Sezai Karakoç Bulvarı üzerinde bulunan bir çay bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, kardeşinin nişan törenine davet edilmeyen Hasan A. ile ailesi arasında husumet yaşandı. Hasan A., bugün çay bahçesinde tanıştığı babası Ahmet A. ile nişan daveti nedeniyle diğer kardeşi Avreş A.’nın ortasında tartıştı. Sözlü tartışma sırasında belindeki tabancayı çıkaran Hasan A., babası ve ağabeyinin üzerine arka arkaya ateş açtı. Silah sesi üzerine çay bahçesindekiler panik ve dehşet içinde kaçtı.

BABA OĞUL AYAKLARINDAN YARALANDI Mermilerin isabet etmesi üzerine baba Ahmet A. ile oğlu Avreş A. kanlar içinde yere yığılırken, çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, ayaklarından yaralanan Avreş A. ve Ahmet A.’ya müdahale etti. Baba ve oğul, yapılan müdahalenin ardından Selahattin Eyyubi Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler çok sayıda kovan buldu. Hastanede tedavisi devam eden baba ve oğlunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Cinayet Büro Amirliği Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, babası ve ağabeyini tabancayla yaralayarak olay yerinden kaçan zanlı Hasan A.’nın yakalanması için çalışma başlattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu