Yaşam

Çöp Adam 20.Bölüm izle: Çöp Adam Son Bölüm Tek Parça Full İzle

STAR TV’nin sevilen dizisi Çöp Adam dün akşam 20. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun paylaştığı dizi ilgiyle izlendi. Çöp Adam’ın son bölümünü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için; Çöp Adam 20. bölüm tek parça tam izleme ekranı.

Çarşamba akşamları izleyicisiyle buluşan Çöp Adam’ın 20. bölümünde; Peri, Tamer ve Seko’nun yaşadığı kargaşanın ardından kimsenin beklemediği bir adım atar. Peri’nin bu kararı, Damla ile barışma şansını yok eder.

Berrin ve Seko’nun bağını destekleyen tek kişi de Peri’dir. Tamer ve Seko’nun arasını düzeltmeye çalışır ama Tamer çok kararlıdır.

Sonunda Tamer, Berrin ve Seko ile karşı karşıya gelir. Bu yüzleşme, Seko’nun hayatını derinden etkileyecek bir karar almasıyla doruğa ulaşır.

Meryem ve Yavuz, Tamer’den cevap beklerken Tamer’in sürpriz teklifi onları şaşırtır. Peri ise annesi için hiç de kolay olmayan bir durumla karşı karşıya kalır.

Bu sırada Tamer, Bülent ve Aysel’i geçici olarak konağa yerleştirmiştir. Ancak İpek’in Peri ve Bülent’in davranışları üzerindeki etkisi Tamer’in başını belaya sokar.

Çöp Adam 20. Bölüm izle

STANDART MAN SON BÖLÜM TEK KESİM TAM İZLE

kizilirmak-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu