Haber

CHP’li Belediye’den İsrail’e boykot teklifi veto!

İşgalci İsrail’in Filistin’deki katliam baskınları 7 Ekim’den bu yana aralıksız devam ederken, ülke genelinde İsrail ürünlerine yönelik geniş çaplı bir boykot kampanyası başlatıldı.

Milyonlarca vatandaş onlarca İsrail ürününü boykot ederken, CHP’li Esenyurt Belediyesi skandal bir karara imza attı.

AK PARTİ’NİN İSRAİL’E BOYKOT DAVETİ VETO EDİLDİ

Esenyurt Belediyesi’nin kasım ayı meclis toplantısında AK Parti Belediye Meclis Üyesi Duygu Koç Now’un İsrail eserlerine karşı başlatılan boykot kampanyasına destek daveti, CHP Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt tarafından veto edildi.

‘ÜLKENİN SİYASETİNE İLİŞKİN SORUNLARI ELE ALMAK MÜMKÜN DEĞİL’

Bozkurt, önerinin ülke siyasetini ilgilendirdiğini söyleyerek veto etti. “Bu, ülkemizin politikasını ilgilendiren bir konudur. Bizim yerel meclis olarak ülkemizin politikasını ilgilendiren konuları ele almamız mümkün değildir.”söz konusu.

‘SİZ ÇOK GÜZEL BİR MASA KURDUSUNUZ AMA BEN O MASAYA OTURMAYACAĞIM’

Duygu Koç Şimdi konuşmasında, “Özür dilerim. Affet beni. Allah senden razı olsun. Çok güzel bir sofra kurmuşsun ama ben o masaya oturmayacağım dedim. Çünkü o kalbi kırılan anneleri anlayabiliyorum. Filistinlilere ancak İsrail’i boykot ederek destek olabilirim ama mallarını satıp ekonomiyi bir ölçüde çökertmeye çalışıyorlar.” “Kardeşlerimize yardım edebiliriz. Bunu tüm annelerden, ev hanımlarından, babalardan, beni izleyen, dinleyen, önemseyen herkesten Filistin’deki din kardeşlerim için rica ediyorum. Lütfen gereken fedakarlığı gösterelim.”Sanki konuşuyordu.

KAYNAK: HABER7

karkamis-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu