Haber

CHP Kocaeli adayları sahada

KOCAELİ (İGFA) –2 Nisan’da düzenlenen tanıtım programının ardından CHP 28. Dönem Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında saha programlarına başladı.

CHP Kocaeli İl Seçim Entegrasyon Merkezi (SKM) ve İlçe Seçim Kurulları tarafından hazırlanan programlar kapsamında aday adayları seçim faaliyetleri için ilk olarak Gebze, Çayırova ve Gölcük’e çıktı. Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, ilçe yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tabiat Mert Doğan, İlçe SKM Lideri Yakup Yılmaz, 28’inci Dönem CHP Kocaeli Milletvekili adayları Mustafa Anaç, Nail Çiler, Kemal Nişancı, İsmail Sancak, Recep Dursun , Sait Aydın, Murat Kaki, Yavuz Erkal, Nuray Önce, Korkmaz Özdemir gün boyu çarşı esnafını ziyaret ederek kendilerini tanıttılar ve taleplerini dinlediler.

DEPREM AİLELERİNE ZİYARET

Gölcük’te İlçe SKM Başkanı Ali Derya Tataroğlu, ilçe yöneticileri ve 28. Dönem CHP Kocaeli Milletvekili adayları Hülya Güreli Yolcubal ile Beyhan Korkmaz, Topçular Mahallesi’ndeki hane ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Çayırova’da CHP İlçe Başkanı Binali Eniş, ilçe yönetimi, İlçe SKM Başkanı Lütfü İlhan, 28’inci Dönem CHP Kocaeli Milletvekili aday adayları Songül Kaya, Hülya Güreli Yolcubal, Sevgi Özel Gürlü, Beyhan Korkmaz hem esnaf ziyaretinde bulundular hem de depremden etkilendiler Çayırova’da. Kente misafir olarak yerleşen ailelerin taleplerini dinledi.

Tüm ilçelerde devam edecek programların bir sonraki ayağının 6 Nisan Perşembe günü tüm aday adaylarının katılımıyla İzmit ve Başiskele’de devam edeceği öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu