Haber

CHP Kartal İlçe Binasına saldırı: Sprey boyayla ‘Hamas’ yazıldı

CHP Kartal İlçe Merkezi’ne dün akşam saatlerinde saldırı düzenlendi. Kartal İlçe Teşkilatı Başkanı Mert Polat, binanın girişine ait fotoğraflar ve üzerinde “Hamas geldi, Özgür kaçış” ve “İsrail=CHP” yazılı pankartlar paylaştı.

Süreci takip edeceklerini belirten Polat, “Filistin davasını sizden öğrenmeyeceğiz! Dünyanın gözü önünde Filistin halkına zulmeden İsrail’e ve Filistin halkını hiçe sayan Hamas’a karşıyız. Filistin davası! Yerimiz belli! Filistin halkının ve bölgemizdeki barışın yanındadır.”

Polat, bugün saat 17.30’da Kartal İlçe Başkanlığı önünde basın açıklaması yapacaklarını duyurdu.

CHP İstanbul İl Lideri Özgür Çelik, “Filistin Davasını sizden öğrenmeyeceğiz! Kartal İlçe binamız, kime hizmet ettikleri belli olmasa da bölgesel savaşları içeriye taşımak isteyen kasıtlı vandallar tarafından saldırıya uğradı. Kime hizmet ettiği belli değil. Kime hizmet ettiği belli değil. Kime hizmet ettiği belli değil.” Ortadoğu’daki kanlı savaşların gerilimini ülkemize taşımayı amaçlayan bu sefil eylemi gerçekleştirenler kimlerdir?” Güç kazandığını biliyoruz. Yerimiz İsrail’in her gün zulmüne uğrayan Filistin halkının yanıdır. Bu halkın güvenliğine, huzuruna kimse saldıramaz, saldıranlar karşılarında CHP’yi bulacaktır. Bu provokasyonu yapan vandallar bulunacak ve yargı önünde hesap vereceklerdir!” açıklaması yapıldı. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu