Haber

Büyükşehir’den Elmalı’ya köprü ve sıcak asfalt

 

Büyükşehir’den Elmalı’ya köprü ve sıcak asfalt

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yapımı yakın zamanda tamamlanan Elmalı ilçesinde Bayralar ile Tekke mahallelerini birbirine bağlayan köprünün yolunu sıcak asfaltla kaplıyor.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal kesim ve ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor. Elmalı Bayralar, Tekke ile Karamık mahallelerini birbirine bağlayan ve darlığı nedeniyle vatandaşların ulaşımda zorluk yaşadığı Bayralar Köprüsü’nün yenileme çalışmalarını tamamladı. Bölge halkının ihtiyacını karşılamada yetersiz kalan eski köprü yıkılarak daha geniş ve günümüz koşullarına daha uygun yeni bir köprü inşa edildi. Köprünün tamamlanmasıyla birlikte köprü ve çevresini kapsayan 8 kilometrelik yolda sıcak asfalt dökme çalışmalarına başlandı. Ulaşım ve güvenlik sorunu yaşayan vatandaşlar, köprünün tamamlanarak sıcak asfalt dökülmeye başlanmasının mutluluğunu yaşıyor.

BÜYÜKŞEHİR ELMALI’NIN HER YERİNDE

Antalya Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, iki aracın yan yana geçemediği 40 yıllık köprünün yenilenmesi ve sıcak asfalt dökülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öztürk, “Tekke Mahallemize yurdun dört bir yanından misafirler geliyor. Abdal Musa gibi bir değere sahip olduğumuz bu yerde yollara, köprülere çok ihtiyaç vardı. Büyükşehir Belediyesi halkımızın bu mağduriyetini gideriyor. “Elmalı’nın her yerinde Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları var” dedi.

BELEDİYE BAŞKANI BÖCEK SÖZÜNÜ TUTTU

Bayralar Mahalle Muhtarı İsmail Sarı, köprü yenilenmeden önce mahalle sakinlerinin köprüyle ilgili sıklıkla şikayet aldığını ve birçok sorun yaşadıklarını belirtti. Sarı, “Muhittin Belediye Başkanımız Abdal Musa etkinliklerinde bize köprü ve sıcak asfalt sözü verdi. Sözünü tuttu. Köprümüz dardı ve ulaşım sorunu yaşanıyordu. Artık neredeyse 3 araç geçebiliyor. Vatandaşlarımız rahatlıkla kullanabilecek. “Başkanımız Muhittin Böcek’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu