Yaşam

Barbaros Hayreddin Sultan Fermanı 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Barbaros Hayreddin yeni bölümde ne olacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Barbaros Hayreddin: Padişah Fermanı, Berat Özdoğan’ın yönettiği, senaryosunu Zülküf Yücel’in yazdığı, ilk bölümü 23 Aralık 2022’de ES Sinema tarafından yayınlanan tarih, kurgu, aksiyon ve macera türündeki Türk televizyon dizisidir. Barbaros Hayreddin: Padişah Fermanı 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Barbaros Hayreddin yeni bölümde ne yapacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BARBAROS HAYREDDİN: SULTAN’IN HİSSESİ 11. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bugün yayınlanan dizinin 10. bölümünün ardından 11. bölüm fragmanının da yayınlanması bekleniyor. Şimdi yeni bir fragman yok.

BARBAROS HAYREDDİN DİZİSİNİN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Barbaros Hayrettin Reis, Granada Müslümanlarını kurtardı. Luna memleketine dönerken kaçırılır. Barbaros Hayreddin, Luna’yı kaçıranların peşine düşerken şehirde gizemli bir adam görür ve o gizemli adamın peşine düşer. Barbaros Hayreddin, gizemli adamı bir tekkede bulur. Öte yandan Seyyare dava belasından kurtulmak zorundadır. Kemankeş Paşa’nın kendisine olan ilgisi nedeniyle onunla bir yol yürüyebileceğini düşünür. Luna kaçırılmış ve özel bir şatoya götürülmüştür. Ama onu çok büyük bir sır beklemektedir, o. Babasının öldüğünü öğrenen Luna, babasının ölmeden önce içinde bulunduğu gizli bir finansal sisteme davet edilir. Bunu kabul etmesi Barbaros’la yüzleşmek anlamına gelirdi. Kim seçilecek? Barbaros Hayreddin’in takip ettiği gizemli kişi Yahya Efendi’dir. Yahya Efendi, Barbaros’un bayrağına emdirdiği sırları anlatır. Bu sırlar Barbaros Hayreddin’in hayatını nasıl etkileyecek? Öte yandan Seyyare ve Kemankeş’in ilişkisi ilerlemektedir. Seyyare, Kemankeş Paşa ile evlenmeye karar verdi. Barbarossa, Luna’yı bulmak için yola çıkar. Luna’yı kurtarır ama saldırdığı gemi Osmanlıların müttefik olduğu bir Fransız gemisidir. Barbaros Hayrettin Paşa tuzağa düşer. Bu tuzaktan kurtulabilecek midir?

BARBAROS HAYREDDİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Musa Bey’i kurtarmak ve Ebu Hişam’ı cezalandırmak isteyen Barbaros Hayreddin ve Aydın Reis, kendilerini Andrea Doria’nın kurduğu tuzağın içinde bulur. Hiç ummadıkları yerden, ummadıkları bir anda gelen yardım, onların bu tuzaktan kurtulmalarını sağlar. Şimdi Barbaros ve arkadaşları oyunu kuracaklar. Mapus’tan kaçan Seyyare ve Nazife, yakalanmadan kendilerine kurulan komployu çözmek için Yahya’yı da yanlarına alarak onlara tuzak kuran Cafer ve arkasındakilerin izini bulabilecek midir? Sultan Süleyman’ın Musa Bey’i kardeşi Beybura’ya götürme görevini başarması, kahramanlarımız için hayatın ortasında bir çabaya dönüşecektir.

BARBAROS HAYREDD OYUNCULARI KİMDİR?

Tolgahan Sayışman

Timur Acar

Ufuk Özkan

Melisa Döngel

Bahadır Yenişehirlioğlu

Arif Pişkin

Hasan Küçükçetin

Başak Dasman

Ceren Soylu

Yılmaz Bayraktar

Sibel Kasapoğlu

Gizem Aydın

Halil İbrahim Kurumu

Demirhan Demircioğlu

Gökhan Gencebay

Deniz Çom

Gurur Aydoğan

Duygu Gürcan

Ercüment Fidan

İlkay Kayku

Berfe Sancağı

Yaşar Aydınoğlu

Bahadır Karaca

Yiğit Arda Tan

Revna Çolak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu