Yaşam

Balçova’nın çiçekleri çiçek açtı

Balçova Belediyesi’nin okul öncesi çocuklara kaliteli eğitim vermek ve çalışan annelere kolaylık sağlamak amacıyla kurduğu Gülfem Benli Anaokulu’nun minik öğrencileri mezuniyet gösterisi yaptı. Açılışa katılan veliler, çocuklarının başarılı gösterileriyle duygu dolu anlar yaşadı. .

Eğitim alanında her yaştan çocuğa eşit ve kaliteli hizmet almayı hedefleyen Balçova Belediyesi tarafından 4-6 yaş grubu çocukların eğitimi için açılan Gülfem Benli Anaokulu bu yıl da öğrencilerini mezun etti. Balçova Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen mezuniyet etkinliğine katılan öğrenciler, hazırladıkları folklor ve dans gösterileri ile aileleriyle birlikte duygulu anlar yaşadılar.

Etkinliğe ailelerle birlikte katılan Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, “Geleceği değiştirmek istiyorsak eğitime çok önem vermeliyiz. Özellikle çocukların kişiliğinin ve gelişiminin şekillenmeye başladığı 4-6 yaş eğitimi çok önemlidir. Çocuklarımız bu yaşta iyi bir eğitim alsın ve çalışan anneler geride kalmasın diye kreşimizi açtık. Şimdi çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin başarısını görünce çok doğru bir karar verdiğimizi daha iyi anlıyorum.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu