Haber

Antalya’da “Nirvana Basketbol Haftası” etkinliği başladı

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Ömer Onan, Basketbol Gelişim Merkezi’ni Türk basketboluna kazandırmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Onan, 16. Türkiye Basketbol Antrenörleri Birliği (TÜBAD) Mehmet Baturalp Basketbol Turnuvası öncesinde Nirvana Cosmopolitan Otel’de düzenlenen “Nirvana Basketbol Haftaları&Zirvesi 360°” etkinliğinin açılışında yaptığı konuşmada tesislerin değerine değindi.

Oyuncuların gelişimi için çalıştıklarını anlatan Onan, şöyle konuştu:

“Basketbol Federasyonu olarak, liderimiz Hidayet Türkoğlu’nun liderliğinde, belki de Avrupa’da eşi benzeri olmayan, heyecan verici bir tesisi Türk basketboluna kazandıracak olmanın heyecanını yaşıyoruz. İnşallah açılışını da hep birlikte yapacağız. Abdi İpekçi Spor Salon arazisinde inşaatı devam eden Basketbol Geliştirme Merkezimizi de önümüzdeki yıl tamamlayacağız. Buradaki mükemmel tesis gibi, bu tesisleri de ne kadar artırırsak birçok oyuncunun gelişimine de o kadar fazla çaba göstereceğiz.”

TÜBAD Başkanı Çetin Yılmaz, Mehmet Baturalp anısına bu yıl 12-17 Eylül tarihlerinde Antalya’da Nirvana Hotels ev sahipliğinde düzenlenen turnuvayı düzenleyeceklerini ve basketbol haftası programına yaklaşık 400 antrenörün katılacağını duyurdu.

Nirvana Otelleri CEO’su Korhan Alşan da çok önemli. sporDestinasyon olma yolunda ilerleyen Antalya’nın bu alanda da marka olmasını dilediklerini ifade etti.

Kilit Şirketleri Kümelenmesi Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Kilit, toplantıyı basketbol alanında yapmaktan gurur duyduklarını kaydetti.

Nirvana Hotels Spor Müdürü Burçin Badem, organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, basketbolun önemli takımlarını Antalya’da ağırlamanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

habergolpazari.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu