Haber

11 Eylül 2023 Pazartesi Akşamı Kaçırdığınız Haberler

Dün gece kaçırdığınız ya da tekrar okuyup “ne oldu?” diye merak edeceğiniz haberleri sizler için derledik.

İşte 11 Eylül Pazartesi akşamının kaçırmamanız gereken, mutlaka okumanız gereken içerikleri…

Doğu Libya hükümetinin İçişleri Bakanı İsam Ebu Zeribe, Derna kentinde şiddetli yağışlar nedeniyle hayatını kaybeden 2000’den fazla kişinin cesedinin bulunduğunu, kayıp kişi sayısının ise 7 bine ulaştığını söyledi.

20 Ağustos’ta Udinese ile oynadığı lig maçının ardından doping testi pozitif çıkan Juventus’lu Paul Pogba, tedbir amaçlı futboldan men edildi.

Kendi takvimini kullanan Doğu Afrika ülkesi Etiyopya, yarın 2016’ya girmeye hazırlanıyor. Yeni yılı her yıl 11 veya 12 Eylül’de karşılayan 120 milyon nüfuslu ülke, 2016’ya yarın girecek. Ülkedeki tüm resmi kurumlar yarın yılbaşı tatili yapacak.

İkinci periyotta ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Ömer dizisi çoğunluktan geçer not alamadı.

Dünyanın en büyük dolgun dudaklarına sahip olan Andrea Ivanova, yaptığı açıklamalarla insanların yüreğini rahatlattı.

Bursa’da yüzde 60 engelli olduğu bilinen Erkan Sarı, kız arkadaşını taciz eden ve uygunsuz fotoğraf isteyen Suriyeli grup tarafından darp edildi. Silahla tehdit edilen Sarı, sopayla yaralandı. Dayak görüntülerinin sosyal medyada yayınlanmasının üzerinden günler geçmesine rağmen Bursa Valiliği’nden herhangi bir açıklama gelmedi. Geciken açıklama eleştirilirken, müzisyen Mustafa Sandal da sert tepki gösterdi.

Sosyal medyada paylaşılan trend görüntülerin nerede kaydedildiği belirtilmezken, tasmalı bir damat ve o tasmayı tutan bir gelin görülüyor.

Ağustos ayında yaşanan aşırı sıcakların ardından sıcaklıklar mevsim normallerinde seyrediyordu. Yeni haftayla birlikte hava sıcaklıklarında 4-7 derecelik düşüş yaşanacağı belirtiliyor.

Kanal D’nin sevilen dizisi Kıyamet nefes kesen bölümüyle sezon finali yaptı. Hem dram hem umut dolu sahneler izlediğimiz Kıyamet’in yeni sezonu merakla bekleniyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Ceylin ve Ilgaz’a müjde var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu