Haber

AK Parti’de yerel seçimler başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 11 şehre özel tarif

Türkiye, milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından gözünü 2024 yerel seçimlerine çevirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her fırsatta “İyi hazırlanın” diyerek kurumları uyardığı yerel seçimler öncesi gözler, kazanan 11 büyükşehirde. 2019 seçimlerinde Millet İttifakı tarafından.

5 YILLIK PERFORMANS İNCELENECEK

Bu 11 büyükşehir için özel talimat veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 5 yıllık performansın detaylı incelenmesini talep ettiği öğrenildi. Bu inceleme sonucunda 2019 yılında taahhüt edilen projelerin gerçekleşme oranları incelenecektir.

KANUNA ÖNCÜLERLE BİR ARADA OLACAKLAR

Ayrıca diğer partiye oy vermeyi seçen seçmen için kadın ve gençlik kolları tam bir ekip olarak çalışacak. AK Parti belediyeleri ile uyum içinde çalışacak. Sandık temelli çalışmalar kapsamında, oy kaybının yaşandığı bölgelerde kanaat önderleri ile toplantılar yoğunlaştırılacaktır.

REHAVE UYARISI YAPILDI

Hazırlanan analizler kapsamında partinin oylarının görece arttığı ve azaldığı ilçeler tek tek belirlenecek. Oy kayıp ve artışının nedenleri araştırılacak. Varsa, konuların analizi noktasında uyumlaştırma yapılacaktır. Oy artışının yaşandığı il ve ilçelerde rehavet uyarısı yapılacak. Rehavete kapılmamak için özveriyle çalışacağız.

ERDOĞAN SEVDAM DEMİŞTİ İSTANBUL’U İSTİYOR

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün katıldığı açılışta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun adını vermeden, “Bizden önce onlarca yıldır ihmal edilen İstanbul, 1994’ten itibaren yerel yönetimler açısından altın yıllarını yaşadı. , İstanbul’un yerel servisleri birkaç yıldır ortalıkta dolaşıyor.Üzülerek tekrar bir Fetret dönemine girdiğine şahit oluyoruz.Önümüzdeki 9 ay birlikte çalışarak İstanbul’u inşallah bu Fetret Döneminden çıkaracağız. birlikte sürüklenmiştir” dedi.

MEGAKENT’E KİMLER ADAY?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “aşkım aşkım” dediği İstanbul adaylığı için kulislerde 4 isim öne çıkıyor. Bu isimler Murat Kurum, Süleyman Soylu, Tevfik Göksu ve Şadi Yazıcı…

buharkentajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu