Haber

Zeynep Ayça Konak, Nagarro + MBIS Satış Direktörlüğüne Başladı

Zeynep Ayça Konak, Türkiye’nin ilk SAP Gold Partner’ı Nagarro + MBIS’e Satış Direktörü olarak atandı. Bilişim sektöründe uzun yıllara dayanan deneyime sahip olan Konak, yeni görevinde satış stratejilerinin geliştirilmesi ve müşteri ilişkilerinin güçlendirilmesinden sorumlu olacak.

Türkiye’nin ilk SAP Gold Partner’ı Nagarro + MBIS, bu alandaki lider konumunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda gelişen iş stratejileri doğrultusunda Nagarro + MBIS Satış Direktörü olarak Zeynep Ayça Konak atandı. BT ve SAP alanında güçlü deneyime sahip olan Konak, satış stratejileri geliştirme, müşteri çıkarlarını güçlendirme ve pazar payının artırılması hedefleri doğrultusunda Nagarro + MBIS’te önemli rol oynayacak.

İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü’nden mezun olan Konak, iş hayatına Siemens Nixdorf’ta Kanal Satış Müdürü olarak başladı. Daha sonra bilgi teknolojileri departmanında ve SAP alanında birçok firmada çalışarak bu alandaki deneyimini derinleştirdi. Konak, Probil’de Satış Müdürü, SAP Türkiye’de Kilit Müşteriler Müdürü, HP’de Bilgi Yönetimi Müdürü, SAP Türkiye’de Kilit Müşteriler Satış Müdürü, Itelligence’da Stratejik Satış Müdürü ve Felece Teknoloji’de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Konak, son dönemde serbest yönetim danışmanı olarak çalışıyordu.

Konak, ilgi yönetimi ve kişisel gelişim yetkinlikleri alanındaki deneyimini derinleştiren Adler koçluk modülleri için uluslararası sertifikalara sahiptir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu