Yaşam

Ünlü Oyuncu Melis Sezen Yeni Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi!…

Ekranların sevilen dizilerinden ‘Gülcemal’in başrol oyuncularından. melis sezen , yen ilk kez kız arkadaşıyla görüntülendi. Gözlerden uzak bir aşk yaşamayı tercih eden güzel oyuncu, yeni sevgilisiyle cümbüş halinde dans ederken objektiflere yansıdı. İşte Melis Sezen ve yeni sevgilisi…

Ünlü oyuncu Melis Sezen yeni sevgilisiyle ilk kez kutlandı!…

‘Sadakatsiz’ dizisindeki rolündeki başarılı oyunculuk performansıyla güçlü bir hayran kitlesine ulaşan hoş oyuncu, FOX TV televizyonlarında izleyici kitlesini yakalayan Gülcemal dizisinde güzel oyuncu Murat Ünalmış ile başrolleri oynamaktadır. Rol aldığı dizilerdeki başarılı oyunculuk performanslarıyla adından sıkça söz ettiren Melis Sezen, bu kez aşk hayatıyla magazin gündemine yansıdı.

Ünlü isim Erol Köse’nin verdiği özel habere göre başarılı oyuncu Melis Sezen’in iş adamı Atilla Bingöl ile kısa bir süredir birlikte olduğu ortaya çıktı. Yeni başlayan çift, dün gece bir yerlerde dostça eğlenirken kameralara yakalandı. Memnuniyetiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Melis Sezen, gece boyunca Atilla Bingöl ile samimi bir şekilde dans etti. Yeni aşkıyla eğlenen ünlü oyuncudan ortaya çıkan görüntülerle ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

İşte Melis Sezen ve sevgilisi Atilla Bingöl’ün ilk kareleri…

Melis Sezen ve Sevgilisi Atilla Bingöl’den İlk Kareler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu