Haber

Tuşba Belediyesi’nin kaçak yapılaşmayla mücadelesi sürüyor

Tuşba Belediyesi mağduriyetlerin önüne geçmek için hazırladığı afiş, billboard ve el ilanları ile vatandaşları bilgilendiriyor.

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini söyledi.

Hiçbir şeyin insan hayatından değerli olmadığını belirten Akman, “Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremde binlerce insanımızı kaybettik. Depremlerin değil faylarla yapılan yapıların insan öldürdüğüne burada şahit olduk. Sarsıntı riskinin yüksek olduğu bir bölgedeyiz, vatandaşlarımızın menfaatleri doğrultusunda kaçak yapıların önüne geçmeye çalışıyoruz”Vatandaşlardan ricamız, kendilerinin ve ailelerinin güvenliği için ruhsatsız bina yapmamaları. , şehrimizin estetiği ve daha yaşanabilir bir Tuşba. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceğiz.”

Yaşanabilir bir Tuşba için kaçak yapılaşmaya kararlılar başlığıyla binlerce bildiri dağıtıldığını ve vatandaşlara toplu ihbarda bulunduklarını belirten Akman, kaçak yapılaşmanın önlenmesi için toplumun her kesiminden takviye beklediklerini söyledi.

haber-caykara.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu