Teknoloji

Todd Howard’ın Starfield Oyuncularını Öfkelendiren Açıklaması: Sisteminizi Yükseltin

 
Bethesda’nın oyunculara sunduğu Starfield, çok konuşulmaya devam ediyor. Oyuncular, oyunda birçok kusurun ve optimizasyon sorununun bulunduğunu belirtiyor. Todd Howard bu konuyla ilgili çeşitli açıklamalarda bulunuyor.
 
Todd Howard çarpıcı açıklamalarda bulundu
 
 
 
Bloomberg’e verdiği röportajda Todd Howard, Bethesda’nın Starfield’ı PC için çok iyi optimize ettiğini ve PC oyuncularının bu oyundan keyif alabilmeleri için bilgisayarlarını yükseltmeleri gerektiğini belirtti. Howard aynı zamanda oyunda teknolojinin sonunu da zorladıklarını belirtti.
 
Starfield oyununa bakacak olursak Ray Tracing efekti bulunmuyor. Bunun dışında kullandıkları oyun motoru konusunda da oyuncular tarafından eleştiriliyorlar. Bu bağlamda oyuncular oyunun grafiklerinin tutarsız olduğunu belirtiyorlar. Bu da oyunun bazı sahnelerde mükemmel göründüğü, bazı durumlarda ise kötü göründüğü anlamına geliyor.
 
Son olarak gelen raporlara göre Starfield, 4K/60 fps ile NVIDIA GeForce RTX 4090 üzerinde çalışırken sorunlar yaşıyor. Ayrıca oyun içi ayarların düşürülmesiyle elde edilen performans kazanımları da minimum seviyede. Ayrıca oyunda NVIDIA DLSS 3 ve Intel XeSS için yerel destek bulunmuyor.
 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu