Yaşam

The Last of Us 2. Sezon Ertelenmeyecek Gibi Görünüyor

Sonuncu Dönem 2için 2025 Yılın amacı yeniliğini koruyor. Tabii ki, şu anda WGAVe SAG-AFTRA grevleri çok uzun sürmezse. Üretici Craig Mazin tarafından yapılan açıklamaların detayları haberimizde.


İlginizi çekebilir:  The Last of Us dizisi Emmy Ödülleri’nde 24 Bölümde Aday Gösterildi!


Bu yıla damgasını vuran dizilerden biri olan The Last of Us, ikinci dönemiyle devam edecek. Muhtemelen üçüncüsünü de göreceğimizi tahmin ediyoruz. Bunda elbette yapımcılar Craig Mazin ve Neil Druckmann’ın yaklaşımlarını gelişigüzel değiştirmeyecek olmalarının da büyük etkisi olacağına inanıyoruz.

Bildiğiniz gibi HBO birinci periyodun ikinci bölümüyle ikinci periyot için yeşil ışık yaktı. Şimdilik net bir tarih verilmemiş olsa da 2025 prestijiyle izlemeye başlayabileceğimiz söylendi. Tabii büyük ihtimalle bu şekilde olacak; çünkü yakın zamanda başlayan grevin olası bir gecikmeye yol açması olası.

Hatırlayacağınız gibi, Hollywood yazarlar derneği WGA Mayıs ayında greve gitmişti. 13 Temmuz 2023 Perşembe günü bu kez oyuncular sendikası SAG-AFTRA greve gitti. Yani dizi ve filmlerin çekimleri şu an durdurulmuş durumda.

The Last of Us 2. Dönem 2025’te Gelecek

Deadline’a konuşan Craig Mazin, şimdilik 2025 hedeflerine ulaşacaklarına inandığını söylüyor. Öyle ki devam grevleri şimdilik programa herhangi bir zarar vermedi ve erteleme söz konusu olmadı. Mazin, ikinci dönem çekimleri için hava şartlarını beklediklerini ve bunun da program dahilinde olduğunu söyledi. Normalden daha fazla esnekliğe sahip olduklarını ve yapılacak işlerin büyük bir kısmının dışarıda gerçekleşmesi nedeniyle olumsuz etkilenmediklerini sözlerine ekleyen Mazin, grevin kısa sürede bitmeme ihtimalini de değerlendiriyor.

Craig Mazin, çekime başlamaları gereken bir tarih olacağını ve grevlerin beklenenden uzun sürmesi durumunda çekime başlayacakları tarihi ertelemekten başka çarelerinin kalmayacağını söyledi. İşin iyi yanı, ikinci dönem senaryosunun WGA grevi başlamadan önce tamamlanmış olması.

haber-seydisehir.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu