Haber

Taksiciler İstanbul’da Müşterilerini Yarı Yolda Bırakıyor

Şişli’de bir taksi şoförü, müşterinin gideceği yeri beğenmeyip, değişim saatinde olduğunu söyledi. Daha sonra müşteriyi tehdit ederek saldırdı. Beşiktaş’ta bir başka taksi şoförü, trafik yoğunluğunu bahane ederek Ortaköy’e gitmek isteyen müşterisini aracından inmek için bahane olarak aldı. Bağcılar’da bir taksi şoförü, istediği yere gitmeye çalışan bir müşteri için çalışmadığını öne sürerek yolcu seçti. Dakikalar sonra farklı bir müşteriyi aracına alarak yoluna devam etti. Yaşananlar saniyeler içinde yolcuların cep telefonu kameralarına yansıdı.

İstanbul’da yaşanan sarı taksi krizine her gün bir yenisi eklenmeye devam ediyor. Fiyatlardan şikayetçi olan taksiciler, müşterilerin gidecekleri güzergahları seçmeye başladı. Yarı yolda beğenmediği rotayı beğenmeyen müşteriler yetmediği gibi üzerlerine de yürüdüler. Taksicilerle müşteriler arasında geçen diyaloglar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Önce taksiye binmedi, sonra yürüdü

Şişli Gayrettepe metro durağında dakikalarca taksi bekleyen yolcu, şoförün güzergahı beğenmemesi nedeniyle bir daha taksiye bindirilmedi. Yolcunun Kağıthane’ye gitmek istemesi üzerine değişim saatinde olduğunu öne süren taksici, tartışmanın ardından aracından inerek vatandaşın üzerine yürüdü. “Sen yargıç mısın?” diyerek tehditlerde bulunan taksicinin o anları vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Trafik bahanesiyle arabadan indi.

Beşiktaş Akaretler’de müşterinin Ortaköy’e gitme talebini “Orada trafik çok, giremiyorum” diyerek reddeden taksici, yolcuyu araçtan tekmelemeye çalıştı. Müşteri, “Pencereden zorla atlamadım. O zaman beni neden aldınız?” tepki gösterdi.

Beğendiği arabayı aldı

Bağ Yüzyılcılar’da yol kenarında yolcu bekleyen taksici, müşterinin gitmek istediği güzergahı beğenmemesi durumunda o bölgeye gidemeyeceğini söyledi. Akabinde müşterinin ısrarına kulak asmayan sürücü, yolcuyu almamakta ısrar etti. Dakikalar sonra taksiye gelen başka bir yolcunun güzergahını beğenen taksici bu kez müşteriyi alarak yoluna devam etti. O anlar yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

O anlar ise müşterinin cep telefonu kamerasına an be an yansıdı. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu