Haber

Şenol Güneş: “Beşiktaş yönetimi, oyuncuları ve taraftarıyla büyük bir aile” -2-

– Şenol Güneş: “Beşiktaş yönetimi, oyuncuları ve taraftarıyla büyük bir aile”

Beşiktaş Teknik Menajeri Şenol Güneş:

“Ceyhun Bey ile kişisel bir sorunum olamaz”

“Kaos ve kargaşa çıkarmak isteyen taraflara fırsat vermemeliyiz”

“Saiss önce şehri sevmedi sonra beni sevmedi, kalsaydı sıra başkana gelecekti”

İSTANBUL – Beşiktaş Teknik Müdürü Şenol Güneş, kaos ve kargaşa çıkarmak isteyenlere fırsat verilmemesi gerektiğini söyleyerek, “Beşiktaş, yönetimi, oyuncuları ve taraftarıyla büyük bir ailedir.” Takımdan ayrılan Saiss hakkında konuşan Güneş, “Saiss önce şehri sevmedi, sonra beni sevmedi; kalsaydı sıra başkana gelecekti” dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Tipi ilk maçında Arnavutluk temsilcisi KF Tirana ile karşılaşacak olan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Hazırlık süreçlerinin yeterince iyi gittiğini belirten Güneş, “Yoğun bir hazırlık dönemi geçirdik. Hazırlık maçlarından daha değerli olan resmi maçlarımız başlıyor. Yarın bu dönemin ilk resmi maçını oynayacağız. büyük takım küçük grup ayrımı yapmıyoruz kontratı iyi oynayabilen bir takım takım yarınki maçın zor geçmesini bekleyebiliriz iki maçlık elemeli bir tip. İki maça sorunsuz oyun. Rakibi kendi sahasında tutmaya çalışacağız ve üstün futbol oynayarak galibiyeti arayacağız. Ancak rakibimizin başaracağı kontra ataklarda da savunmamızı uygun yapmalıyız. bir süre sonra hayranlar Zevkle onları stattan göndermek istiyoruz” dedi.

“Kaos ve kargaşa çıkarmak isteyen taraflara fırsat vermemeliyiz”

Saha dışında konuşulan olayların takıma zarar verdiğini vurgulayan Şenol Güneş, “Geldiğimden beri lider ve yönetim elinden geleni yapıyor. Kulübün borcunu azaltmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Transfer dönemi başlıyor.” daha bitmedi sürecimiz devam ediyor diğer kulüplerin yaptığı transferler bizi ilgilendirmiyor bu kulüp öncelikle sosyal medyadaki bilgi kirliliğinden dolayı maalesef çok israf ediliyor transfer ve hazırlık sürecinden çok memnunuz Kaos ve kafa karışıklığı yaratmak isteyenlere fırsat vermemeliyiz, en azından ben öyle düşünüyorum, Beşiktaş’ın yararına olacak her şeyi yapmaya çalışıyoruz, hoşgörümüz var ama saygısızlığa saygısızlık, sabrımız yok. Taraftarımız bizim için stada geliyorsa onları gururlandırmak ve mutlu etmek bizim görevimizdir.Beşiktaş camia yönetimi futbolcuları ve taraftarlarıyla büyük bir ailedir.Takım içinde farklı görüşler olabilir.Bu fikir çeşitliliğini beraberinde getirir. Kötü bir durum değil. Ancak bu kötü bir durum değil. Yeter ki kargaşaya dönüşmesin” dedi.

“Takıma 5-6 takviye daha yapacağız”

Transfer sürecinin devam ettiğini ifade eden “Beşiktaş’ın hakları için mücadele etmek istiyoruz. Taraftarı memnun edecek futbol oynamak istiyoruz. Mutsuz değilim, kısıtlı değilim. Kendimi enerjik hissediyorum. Ligler başlamadı. şimdi transfer dönemi devam ediyor yarın elimizdeki oyuncularımızla ilk resmi maçımıza çıkacağız oynayacağımız oyunu hep birlikte göreceğiz defansif hücum yaparak gruptaki forma rekabetini artırmak istiyoruz Orta saha bölgesine destek Aldığımız oyuncularımız var Amartey şu an hazır değil Her geçen gün daha da hazırlanıyor Süreç devam ediyor Rekabeti sağlayacak Takım arkadaşlarımızı takımımıza katmaya devam edeceğiz. yarın Beşiktaş taraftarının karşısına çıkacak hazır.Bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.Yıldız oyuncuların Türkiye’ye gelmesi takımların transfer politikalarına bağlı.Alacağımız oyuncular bize hayırlı olsun.İkimiz de alabiliriz. şimdi oynayarak yararlanın ve sonra gelin. Alınabilecek genç oyuncu transferlerinin daha gerçekçi olacağını düşünüyorum. Her kulüp kendi ekonomisine göre hareket etmelidir. En makul, ekonomik olarak uygun oyuncuları seçmeliyiz. Kulüp borçları. Teknik direktörler olarak doğal olarak takımımızda en iyi oyuncuları görmek isteriz ama bir yandan da kulübün iyiliğini düşünmek zorundayız. Şu an için takıma 2 oyuncu kattığımızı söyleyebilirim. 5-6 ismin takıma katılması gerekiyor” dedi.

Rachid Ghezzal’ın sakatlığının beklenmedik bir durum olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, “Ghezzal’ın bir sakatlığı var. Kampta yaşanan bir sakatlık ve maalesef şu an için devam ediyor. Bu durum bizim elimizi zayıflatıyor. Çünkü herkes biliyor ki bir iyi Ghezzal rakiplerden biri, kabus olacak” dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi ile ilgili açıklamalarda bulunan Güneş, “Konferans Ligi’nde yarın oynayacağımız ilk resmi maçla başlayacağız. Rakibimizi eleyebilirsek ilk hedefimiz 2-1 ile kümelerden çıkmak olacak. İlerlemeye göre geleceğe bakacağız. Onu mümkün olan en iyi şekilde almak istememiz adettendir.”

“Ceyhun Bey ile kişisel bir sorunum olamaz”

Kulüple yollarını ayıran Sportif Menajer Ceyhun Karı hakkında da konuşan Şenol Güneş, “Dün Ceyhun Bey ile birlikteydik. Liderimiz de bize eşlik etti. İlgili liderimiz ve kulüp yönetimimizden bir açıklama gelecek. Hakkımda çıkan spekülasyonları yorumlayacak olursam Ceyhun Bey ile kişisel bir sorunum olamaz, “Beşiktaş’a yaptıklarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Son günlerde söylenenlerde bir yanlışlık olmadığını kesinlikle söyleyebilirim” dedi.

“Saiss önce şehri sevmedi sonra beni sevmedi, kalsaydı sıra başkana gelecekti”

Takımdan ayrıldıktan sonra kendisi hakkında açıklamalarda bulunan Roman Saiss hakkında konuşan Güneş, şunları söyledi:

“Saiss’in hakkımda şikayeti varsa konuşsun benimle. Kampa gelseydi konuşurduk ama gelmedi gitmek istedi. İyi bir oyuncu, keşke yine kalsa , Faydalı olmak isterdim ama kendi iradesi. Allah yolunu açık etsin. Şehri sevmedi, beni de sevmedi. Kalsaydı sıra lidere gelirdi. Kendisine teşekkür ediyorum. hizmetlerine ve hakaretlerine karşılık vereceğim” dedi.

Nathan Redmond ile ilgili sorulan soruyu yanıtlayan tecrübeli teknik direktör, “Redmond’a geç kaldık diyebiliriz. Bunu Masuaku olayında yaşadık. Redmond hızlı ve güçlü bir oyuncu yapısına sahipti. Buna şahidim.” Ama bazen beklenmedik şeyler oluyor.”

Takımın yeni teknik direktörlerinden Burak Yılmaz’ın performansından memnun olduğunu ifade eden Şenol Güneş, “Burak Yılmaz’dan memnunum. Bütün hocalarımız son terlerini dökene kadar onun yanında canla başla çalışıyorlar. Artık çok kıymetli olan resmi maçların başlamasıyla bu çabaların meyvelerini almak istiyorum.Burak şu anda isterse oyuncu olarak oynayabilir.Dilerse en az 20 dakika sorunsuz oynayabilir. Şu anda Aboubakar ondan daha iyi çünkü” diye sözlerini tamamladı.

refahiyeajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu