Haber

Sarıyer’de tır evin bahçesine uçtu

SARIYER’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği TIR, 5 kişinin yaşadığı evin bahçesine uçtu. Kazada uçuruma sürüklenen kamyondan son anda atlayan sürücü hafif yaralandı. Daha önce kazaların olduğu bölgede yaşayan halk, kazalara tepki göstererek önlem alınmasını istedi.

Kaza, saat 23.00 sıralarında Maden Mahallesi Özdereiçi Sokak’ta meydana geldi. Sarıyer tüneli istikametinde cadde üzerinde seyir halinde olan ve sürücüsü belirlenemeyen 16 ASJ 292 plakalı TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki evin bahçesine uçtu. Kazada sürücü TIR’dan son anda atlayarak hafif yaralandı. Kaza sırasında gıda yüklü kamyon elektrik direklerini ve ağaçları devirirken, 5 kişinin yaşadığı konutun birkaç metre ilerisinde durabildi. Bu sırada konutta oturanlar panik içinde kendilerini dışarı attı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı tır sürücüsü, sağlık ekipleri tarafından kaza mahallinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Felaketin eşiğinden dönen kazada gıda yüklü TIR kullanılamaz hale gelirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

“DAHA ÖNCE BURADA 3 EVİN ÜZERİNE TIR DÜŞTÜ”

Ev sahibi Rahmi Çavdar, “Gürültü duyduk dışarı çıktık. Kamyon kapının önündeydi. Biz bu evde oturuyoruz. Ev geçmiş, görüyorsunuz. Afet geri geldi, 5 kişiydik” dedi. daha önce yüzlerce kez şikayet ettik gidemeyeceğimiz yer yok bu tırlar buradan aşağı inmesin diye daha önce burada 3 evin üzerine tırlar düştü kimsenin umurunda olmadı çünkü can kaybı yok umursarlar herhalde umursarlar bu tırlar buraya girmesin diye söyledik çağırdık herkesle konuştuk ama hala giriyorlar yukarıdan aşağıya hızlı geliyorlar giremeyenler’ Burada durup yol üzerinde olduklarını belirterek, “Kamyonun içinde bir kişi vardı. Yola atladı ve yaralandı” dedi.

honaz-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu