Teknoloji

Samsung’tan Yeni Kamera Sensörleri İçin Reklam Çalışması

SAMSUNG Akıllı telefonlar denilince ilk akla gelenler olsa da firma sadece kendi telefonlarını değil diğer marka telefonların bazı değerli donanımlarını da geliştiriyor. Bunlardan biri de birçok telefonda bulunan kameralardır. Motorola Edge 30 Ultra, Xiaomi 12T Pro gibi akıllı telefonlarda 200 MP kamera olduğunu görüyoruz.

Samsung’un 200 MP ISOCELL HP1 manzara sensörü şu anda 200 MP Kameralı Motorola Edge 30 Ultra ve Xiaomi 12T Pro telefonlarda kullanılmaktadır. Ayrıca Galaxy S23 Ultra’da 200 MP ISOCELL HP2 görüntü sensörü bulunuyor. Şirket bu sensörleri tanıtmak için çok iyi düşünülmüş bir reklam yapmış.

Fotoğraf kabininden dev reklam panolarına aktarılan detaylı fotoğraflar

Samsung, Londra’daki Piccadilly Circus’ta dev reklam panolarının önünde “ISOCELL fotoğraf kabini” İnsanlar fotoğraf çekmek ve küçük bir çıktı almak için bu kabine gelirdi diye bir kabin inşa etti ve gitti. Bu kabinde Samsung’un 200 MP ISOCELL peyzaj sensörleri kullanıldı. Fotoğraf çekildikten sonraki çıktıda “Yukarı bak” yazıyordu.

Fotoğraf çeken kişiler başlarını kaldırdığında dev ekranlarda kendi fotoğraflarını gördüler. Üstelik bu fotoğraflar, bir telefon kamerasından beklenmeyecek kadar detaylı bir çekim kalitesi sunuyordu.

Bu etkinlik 15 ve 16 Nisan tarihlerinde tekrar yapılacak.

Bu etkinliğin 1 tanesi Samsung tarafından düzenlendi 5 ve 16 Nisan tarihlerinde tekrar yapılacağı açıklandı. . İlk etkinliği kaçıranların bu kez bu stant önünde sıraya girmesi bekleniyor. Peki, Samsung’un düzenlediği reklam çalışmalarını nasıl buldunuz? Teknoloji firmalarının bu tip reklam çalışmaları yapmasını ister miydiniz? Yorumlarda buluşalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu