Haber

Sahil Güvenlik Komutanlığı KPSS’li 60 işçi alımı yapacak! Başvurular ne zaman yapılacak?

Sahil Güvenlik Komutanlığında görevlendirilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak “Yapılacak Sınavlara İlişkin Yönetmelik” kararları doğrultusunda aşağıda belirtilen unvanlardan açık atama yoluyla memur alımı gerçekleştirilecektir. Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığında İlk Defa Devlet Memurluğuna Atananlar İçin”

HANGİ BAŞLIKLAR SATIN ALINACAK?

BAŞVURU KURALLARI NELERDİR?

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel kurallara uymak.

  • İlan edilen unvanlar için mezun olduğunuz okulun prestijine uygun eğitim şartlarını karşılamak ve bu eğitime ilişkin KPSS’yi almış olmak.

  • Alım yapılacak unvanların karşısındaki puan türlerinden belirlenen taban KPSS puanını almış olmak.

  • Yapılacak başvurularda;

  1. Lisans mezunları için 2022 KPSS sınavına yönelik KPSSP3,

  2. Lise mezunları için 2022 KPSS sınavına ait KPSSP94 puan türü kullanılacaktır (alınacak tüm unvanlar B Grubu personel statüsünde olduğundan yukarıda belirtilen puan türleri kullanılmaktadır).

  • Son başvuru tarihine göre düzeltilmemiş nüfus kütüğüne göre 18 yaşını doldurmuş olanlar (10 Kasım 2005 ve öncesinde doğanlar başvuru yapabilir). 01 Ocak 2023 tarihi itibariyle 36 yaşını doldurmamış olmak (1 Ocak 1988 ve sonrasında doğanlar başvurabilir).

  • Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi pozisyonlarda çalışmamış olmak, çalışmış ise 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 97 nci maddesinde belirtilen süreleri tamamlamış olmak ve sözleşmeli memur bulundurmak sözleşmesi feshedilen veya halen çalışmakta olan sözleşmeli astsubay, uzman çavuş veya sözleşmeli er. olmamak.

  • Türk Silahlı Kuvvetleri, J.Gn.K. Kendi isteğiyle istifa ve sağlık nedenleri dışında herhangi bir nedenle sosyal güvenlik, SGK veya kamu kurum ve kuruluşlarından çıkarılmamış olmak.

  • Erkek adaylar için askerlik durumu açısından; Askerlik ile ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş olmak, muvazzaf askerlik hizmetini tamamlamış veya tecil edilmiş veya yedek sınıfa nakledilmiş olmak veya yapılmış sayılan bir şekilde muaf olmak.

  • Açıklanan takım unvanı doğrultusunda belirtilen niteliklere sahip olmak.

  • Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Sağlık Yeterlilik Yönetmeliği’ne göre “Sahil Güvenlik Komutanlığında memur olarak görev yapacaktır.” Stabil bir sağlık raporu alın.

  • Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması olumlu.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Başvurular; 1 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 14:00’da başlayacak ve 10 Kasım 2023 Cuma günü saat 14:00’te sona erecektir.

Yalnızca uygulamalar https://www.turkiye.gov.tr/sahil-guvenlik-komutanligi-is-basvurusu İnternet adresi üzerinden e-Devlet kapısı üzerinden yapılacaktır. İnternet dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Başvuru sonuçları www.sg.gov.tr ​​adresinden adaylara duyurulacaktır.

DUYURUSUN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu