Yaşam

RTÜK Gözü Yorumcularda: Ciddi Yaptırımlar Yolda

RTÜK spor programlarını yakından işaretlemeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve RTÜK Lideri Ebubekir Şahin, hem taraftarları, hem spor programlarını hem de yorumcuları ilgilendiren birbirinden değerli konulara değindi.

Spor programları ve yorumcuları kendilerini televizyonda yaygın olarak bulanlar arasındadır.

Hatta zamanla fenomen haline gelen spor içerikli yayın ve yayıncıların sayısı oldukça fazladır ve bazı örnekleriyle sadece spor programı olmaktan çıkıp şov programına dönüşmüştür.

RTÜK’ün gözü yeni dönemde spor programlarında olacak.

Türkiye Gazetesi’nin haberine göre RTÜK, spor programlarını yakından takip etmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen RTÜK Lideri Ebubekir Şahin ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin görüşmesinden farklı notlar ortaya çıktı.

“Herkes ne söylediğine dikkat edecek.”

RTÜK Lideri Büyükekşi, toplumsal barışı zedeleyecek, halkı tahrik ve yandaşını kızdıracak, kişileri bulaştıracak, hedef koyacak konuşmalar için gerekli işlemin yapılacağını söyledi.

Kanal bile kapatılabilir.

Toplantı notlarının ortasında belge ve bilgi olmaksızın yanıltıcı haber yapan, şike ve benzeri iddialarda bulunan yorumculara ve kanallara önemli cezalar verilecek. Öyle ki işin bitmesinin kanalı kapatma cezasına kadar gidebileceği iddia ediliyor.

habermelikgazi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu