Ekonomi

QNB Finansbank “En İyi KOBİ Bankası” seçildi

Avrupa’nın en değerli finans yayınlarından biri olan Global Finance Magazine, QNB Finansbank’ı 2023 yılında KOBİ bankacılığında en yetkin banka seçti. Global Finance Magazine, QNB Finansbank’ı KOBİ’lerin ihtiyaçlarını en iyi anlayan ve uygun çözümler sunan banka olarak tanımladı.

69 ülke ve 6 kıtadan bankaların yer aldığı Global Finance Magazine tarafından yapılan değerlendirmede dergi editörleri, bağımsız araştırma kuruluşları, finans kurumu yöneticileri ve teknoloji uzmanlarının görüşleri doğrultusunda en iyiler belirlendi. Değerlendirmede; Ekonominin lokomotifi KOBİ’lerin tüm ihtiyaçlarına yenilikçi ve proaktif çözümler sunan, müşteri deneyimini en üst düzeye çıkaran QNB Finansbank’ın sunduğu ürün ve hizmet yelpazesi dikkate alındı.

“KOBİ’lerin büyümesine katkı sağlıyoruz”

QNB Finansbank Genel Müdürü Ömür Tan, aldıkları ödülle ilgili şunları söyledi: “KOBİ’leri desteklemek çalışmalarımızın ana hedeflerinden biri. Çünkü KOBİ’lerin ekonomik büyüme ve kalkınmada oynadığı hayati rolün bilincindeyiz. QNB Finansbank olarak müşterilerimizin finansman ihtiyaçlarını destekleyecek özel teklifler oluşturarak büyümelerine katkıda bulunuyoruz. Küçük ölçekli firmaların kredi ihtiyaçlarını işyerlerinden çıkmadan karşılayabilecekleri ve limit taleplerini dijital kanallardan anında gerçekleştirebilecekleri dijital onay süreçlerimiz sayesinde kredi ihtiyaçlarını limitler dahilinde karşılıyoruz. Gerek dış ticaret gerekse nakit yönetimi alanlarında ihtiyaç duydukları danışmanlık başta olmak üzere finansmandan günlük süreçlerinin aktif yönetimine ve operasyonel süreçlerin kolaylaştırılmasına kadar her alanda müşterilerimizin ana bankası olmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda KOBİ’lerimizin ihracatın finansmanına destek olmak amacıyla “Adım Adım İhracat Programı”nı hayata geçirdik. Başta ihracat olmak üzere dış ticaret yapan veya yapmak isteyen KOBİ’lere ücretsiz danışmanlık limiti, profesyonel analiz ortakları, dijital tabanlı uygulamalar ve çeşitli çalışmalar ile kapsamlı hizmetler sunuyoruz.

QNB Finansbank olarak Türkiye’de KOBİ’lere yönelik ‘Platform Bankacılığı’nın öncüsü olarak bilinen Dijital Köprü Platformu ile dijital dönüşüm süreçlerinde ilk akla gelen banka olduk. Dijitalleşmenin tarafı olma vizyonumuzla Bankacılık, e-Ticaret, Finans, Yönetim ve e- gibi birçok alanda sunduğumuz dijital çözümlere erişerek KOBİ’lerimizin süreçlerini kolaylaştırmalarına ve işlerini büyütmelerine temel oluşturduk. Tek bir platform olan Digital Bridge’den dönüşüm. Önümüzdeki dönemde de müşterilerimizden aldığımız güçle çeşitlendirdiğimiz ürün ve hizmetlerimizle KOBİ’lerin gelişimini desteklemeye devam edeceğiz. Bu ödülün alınmasında büyük emekleri olan ekip arkadaşlarıma da teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu