Teknoloji

OMIX X5, tasarımın gücünü performansla zirveye taşıyor

Akıllı cihazlar üretip satan ve teknolojiyi rekabetçi fiyatlarla olabildiğince çok insanın hayatına entegre eden bir marka olmanın ötesine geçen teknoloji markası OMIX, yeni akıllı telefonu X5 ile hep daha fazlasını isteyenlere sesleniyor. Cam arka yüzeyinin kalitesini zarafetiyle bütünleştiren X5, kesintisiz pili, şık tasarımı ve çarpıcı renk gamı ​​ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

 

Yılların teknolojisine dayalı bilgi ve tecrübesini uygun fiyatlarla daha fazla kullanıcı ile buluşturmaktadır. OMIX donanım ve yazılım alanındaki yenilikçi duruşunu yeni çalışmalarla genişletmeye devam ediyor. Bu motto ile markanın en yeni akıllı telefon modeli, x5, günün her saatinde teknolojinin akışına kapılmak isteyenler için üstün özellikleriyle mükemmele yakın bir kullanıcı deneyimi vaat ediyor.

Tasarımın zarafeti, güçlü detaylarında gizlidir.

OMIX X5, güçlü performansının yanı sıra minimalist ama göz alıcı tasarımıyla da her yerde dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Cam arka yüzeyinin şıklığı ile şıklığını tamamlayan X5, detaylarından sızan ince detayları ile göz kamaştırıyor. Eserin yakında satışa sunulacak beyaz, mavi ve grafit ile mor ve altın renklerinden oluşan üç farklı renk seçeneği, farklı zevklere sahip kullanıcıları OMIX çevresinde buluşturuyor. 6,56 inçlik HD+ ekranı sayesinde en sevdiği dizileri, takip ettiği paylaşımları ve heyecanlı oyunu oynamak isteyen kullanıcılarına harika netlikte ve akıcı bir rahatlık sağlıyor.

Göz alıcı çerçeveler, güçlü performansıyla daha özel

Kusursuz karelerle en büyüleyici deneyimi yaşatan X5’in yeteneği, 50MP + 2MP arka kamerası ve 1080p çekim yapabilen 8MP ön kamerasında gizli. En özel ve unutulmaz anını en keyifli şekilde hatırlamak isteyenler için tasarlanan X5’in kamerası yüksek ve kaliteli çekim sağlıyor. Model performans ve kapasite olarak 4 GB RAM + 64 GB hafıza, 4 GB RAM + 128 GB hafıza ve 6 GB RAM + 128 GB hafıza olmak üzere 3 farklı versiyonda satışa sunuluyor. İşin dahili 4 GB RAM’inin ve sanal OMIX 4 GB VRAM’in gücünü birleştiren toplam 8 GB performans, daha istikrarlı bir arayüz deneyimi ile oyun ve eğlenceyi kesintisiz hale getiriyor. 128 GB dahili depolamanın hafıza kartı ile 1 TB’a kadar artırılabilmesi daha özgür bir kullanım için kapı aralıyor.

X5’in gizlilik ve kesintisiz kullanım yetenekleri çok özeldir.

Parmak izi ve yüz tanıma özellikleriyle geliştirilen OMIX X5, iş ve özel hayatında gizliliğine önem verenlere tam güvenlik sunuyor. 5000mAh bataryası ile gün içerisinde kesintisiz kullanıma olanak sağlayan ürün, acil durumlarda hayat kurtaran hızlı şarj takviyesi ile de kullanıcı deneyimini zirveye taşıyor. Ultra güç tasarrufu modu sayesinde arka planda çalışan uygulamaları kısıtlar, pil ömrünü uzatır ve OMIX keyfini daha sürdürülebilir hale getirir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

tirehaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu