Haber

Neslihan Demir, Kadın Sporcuların Şampiyon Olup Altın Madalya Aldıktan Sonra Ev Hayatını Anlatarak Güldürdü

Netin Sultanları’nın tarihi başarısına dikkat ettiyseniz hepimiz Pazartesi sendromu yaşamadan hayatımıza mutlu bir şekilde devam ediyoruz. Bu mutluluğu bize yaşattıkları için Filenin Sultanlarına teşekkür ederken, eski milli voleybolcumuz Neslihan Demir’in şampiyon takımımız için yaptığı yorum da yüzümüzü güldürecek.

Gelin ayrıntılara birlikte bakalım.

İnternetin Sultanları Avrupa’nın zirvesine çıkarken, Türk kadınının kararlılığını ve gücünü tüm dünyaya duyurdu.

Maçın son skorunun ardından ülke olarak gözyaşlarına boğulduk ve ömür boyu gururla hatırlayacağımız duyguları tattık.

Bu şampiyonluğun mimarlarının neler yaşadığını, duygularının ne kadar ağır olduğunu hayal etmek bile bizim için çok zor.

Eski milli voleybolcumuz, yıldız ve fahri padişahımız Neslihan Demir, şampiyon bir takıma sahip olmanın keyfini sürerken, yorumuyla ayaklarımızı yere basmayı başardı.

Final sonrası Youtube’da Socrates yorumcusu olan Neslihan Demir, şampiyon kadromuzdaki kızlar hakkında yaptığı yorumla beni güldürdü.

Neslihan Demir, şampiyon takımımızın yaşayacaklarını şöyle anlattı: “Aslında bunlar çok tuhaf anlar. Şampiyonluk yaşadığınız anda aslında o an bitiyor. Hiçbir şey hissedemiyorsunuz.”

“Takvim o kadar sıkışık ki muhtemelen ertesi gün Türkiye’ye dönecekler. Bir kadın olarak, bir sporcu olarak eve gidiyorsunuz ve çamaşır yıkamak zorunda kalıyorsunuz. Bu çok tuhaf bir duygu. Dün altın madalya vardı, şimdi de altın madalya vardı. kirlileri ayırıyorsun” diyerek hepimizi güldürdü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu