Yaşam

Muğla’nın İncisi Fethiye’de Unutulmaz Bir Tatil İçin Uygun Fiyatlı Otel Önerileri

Sevgili okuyucu, bu yazımızda deniz, kum ve güneş üçlüsünün eş anlamlılarından biri olan Fethiye’deyiz. Uygun fiyatlı ve keyifli bir tatili hak ettiğimizi düşünerek sizler için bir liste yaptım. Lafı daha fazla uzatmadan hangi otelleri yazdığıma birlikte bakalım. ?

1. Kırmızı Kapı Süitleri

Fethiye tatiliniz için Redddors’u seçerseniz, muhtemelen odanızdan çıkmak istemeyeceksiniz. Personel, konuklarına karşı güler yüzlü ve güler yüzlüdür. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Adres:Cumhuriyet, Atatürk Cd. 38 sokak D:No:18, 48300 Fethiye/Muğla

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05335800206

Instagram: @reddoorssuitesseaview

Ziyaretçi Yorumu: “Fethiye’de mükemmel bir butik otel her zaman ilk tercihimizdir. Otel sahibi konaklamamız boyunca bizzat ilgilendi ve güzel manzara ve hizmetten çok memnun kaldık.”

2. Ece Marina Süiti

Fethiye tatiliniz için her şeyi düşünen bir işletme düşünün. Kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz ve tatilinizi keyifle geçireceğiniz bu otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayınız.

Adres: Karagözler, Fevzi Çakmak Cd. No:23, 48300, 48300 Fethiye/Muğla

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05523348988

Instagram: @ecesuites

Ziyaretçi Yorumu: “Gerçekten güzel, temiz eviniz gibi kalabilirsiniz. Her şey için güler yüzünüz ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz. Herkese tavsiye ederim. Fethiye’ye yolunuz düşerse mutlaka kalın ☺️.”

3. Mara Palace Oteli

Fethiye merkezde yer alan Mara Palace Hotel’in sonsuzluk havuzu ve teras manzarası ile ‘ben neden daha önce gelmedim’ diyeceksiniz. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Adres: Cumhuriyet, 504. Sk. No:8, 48303 Fethiye/Muğla

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 02526146722

Instagram: @marapalacefethiye

Ziyaretçi Yorumu: “Burayı bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Odaların büyüklüğü ve konforu harikaydı. Fethiye’nin tam merkezindeydi ve ulaşım konusunda hiç sıkıntı yaşamadık. Ve sonsuzluk havuzu harika bir detay. Denize karşı havuzda gün batımını izlemek bizim için çok güzel bir deneyim oldu.”

4. Woynpoint Fethiye

Yardımsever ve güler yüzlü personeli, her şeyin taptaze olduğu güzel kahvaltıları ve konumu ile Woynpoint Fethiye sayesinde tatilinizin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Adres: Cumhuriyet, 501. Sk. No: 24, 48300 Fethiye/Muğla

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05387768048

Instagram: @woynpointfethiye

Ziyaretçi Yorumu: “Harika bir otel. Her şey yeni ve düzenli. Restoranlara, mağazalara ve denize yakın konum. Personel çok yardımsever ve güzeldi. Şiddetle tavsiye ederim.”

5. Midtown Fethiye Rezidansları

Konumu, temizliği, konforu ve tabii ki güler yüzlü çalışanları ile bizden tam not alan Midtown Fethiye tatiliniz boyunca konaklamak isteyeceğiniz bir tesis olabilir. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Adres: Cumhuriyet, 503. Sk., 48300 Fethiye/Muğla

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05323908448

Instagram: @midtownfethiye

Ziyaretçi Yorumu: “Fethiye’nin ortasında apart otel tarzında konaklamak için ideal. Fethiye’nin burada da otopark sorunu var. Otopark için yakındaki belediye otoparkını kullanıyorsunuz. Arada 150-200m var. Otelin önüne araç kabul edilmemektedir. Odalar oldukça geniş ve kullanışlıdır. İhtiyacınız olan hemen hemen her şey var.”

6. S3 Kral Rezidansı

Bir tatilden beklentiniz ne olursa olsun burada söyleyeceğimiz S3 King Residence’ta konaklayan misafirler, gelecek yıl için yeniden Fethiye tatil planlarını yapıyorlar. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için aramanız gerekmektedir.

Adres: Cumhuriyet, 504/1. sc. No:15, 48300 Fethiye/Muğla

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 02526143631

Instagram: @s3kingresidence

Ziyaretçi Yorumu: “Merkezi bir konuma sahip harika bir tesis. Öğeler çok yeni. Odada ütü, mini ütü masası, çamaşır makinesi, çay ocağı, fırın, ocak bulunmaktadır. Odalar oldukça geniş ve konforludur. Rahatça sigara içebileceğiniz küçük bir balkonu vardır. Fethiye merkezde kalmak istesem kesinlikle tekrar tercih ederim.”

7. Yeniçeri Şehir Oteli

İhtiyaç olabilecek tüm noktalara yürüme mesafesinde olan Yeniçeri Otel tam fiyat performans işletmesi ve çalışanlar çok yardımcı oluyor. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Adres: Cumhuriyet, Gaffar Okkan Cd. No:10, 48300 Fethiye/Muğla

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 02526121100

Instagram: @yenicericityhotel

Ziyaretçi Yorumu: “Otel Fethiye’nin tam kalbinde. Tesadüfen 1 gece kalma fırsatımız oldu. Bir gece daha kalabilseydik, yapardık. Tatil olmasına rağmen fiyatı da uygundu.”

8. Mykonut Apart Otel

Mykonut Apart, Fethiye tatiliniz için ihtiyacınız olan her şeye sahip olduğu için size sadece tatilin tadını çıkarmak kalıyor. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Adres: Tuzla mahallesi 535 sokak No:3, 48300 Fethiye/Muğla

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05340807532

Instagram: @mykonutapartotel

Ziyaretçi Yorumu: “3 kişi bir gece kaldık. Google incelemelerine bakarak buraya geldik. Fiyat için uygun. Beklediğimizden çok daha iyi çıktı. Oda mobilyaları, çarşaflar, havlular hepsi temizdi. Apartman dairesi olduğu için buzdolabı, ocak ve mutfak gereçleri bulunmaktaydı, rahatlıkla yemek pişirebiliyordunuz. Konumu sahile yakın, merkezde dolaşabilirsiniz. Otelin önündeki yola park ettik, park sorunu yaşamadık.”

9. Kayı Otel

Fethiye merkeze ve gerekli diğer yerlere oldukça yakın olan Kayı Otel beğenseniz de beğenmeseniz de mutlu ayrılacağınız bir işletme. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için aramanız gerekmektedir.

Adres: Tuzla, 538. Sk. No:20, 48300 Fethiye/Muğla

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 02526147766

Ziyaretçi Yorumları: “Günübirlik Fethiye gezimizde balık pazarında akşam yemeği yeme fikrinden sonra alelacele otel aradık. Akşamları bir şeyler içelim diye balık pazarına yakın olsun istedik. Burayı tesadüfen sahilde bulduk. Otel inanılmaz derecede temizdi.”

10. Kent Oteli

Ziyaretçilerin çoğu ‘kendi evimizde gibiyiz’ diyerek Fethiye tatili için Kent Otel’i tercih ediyor. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için aramanız gerekmektedir.

Adres: Tuzla, Kent Otel, Sadi Pekin Cd. No:15, 48300 Fethiye/Muğla

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 02526120242

Instagram: @kentotelfethiye

Ziyaretçi Yorumu: “Çok şık ve temiz, geniş oda. Klima, TV ve buzdolabı çok kullanışlıdır. Odada her şey var, sabun, tuvalet kağıdı, şampuan, sıcak su kasım ayında gerçekten çok sıcak. Ne istediğinize bağlı, biz ev ortamı istedik ve bulduk. Ve gerçekten sakin bir ortam var, teşekkürler işveren.”

11. Alesta Sahil Rezidansı

Alesta Seaside açık büfe kahvaltısı, konforu, temizliği ve sayamadığım birçok artısı ile Fethiye tatiliniz için gönül rahatlığıyla tercih edeceğiniz bir işletme. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için aramanız gerekmektedir.

Adres: Foça, Barış Manço Bulv. No: 107 A/A, 48300 Fethiye/Muğla

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 02526137700

Instagram: @alestaseaside

Ziyaretçi Yorumları: “Yeni temiz konforlu bir otel fiyatı kalitesine göre çok uygun tereddüt etmeden konaklayabilirsiniz kahvaltı açık büfe kahvaltı malzemeleri kaliteli sahile çok yakın banyo tuvalet odası çok temiz.”

12. Şehzade Apart Otel

Merkezde ama aynı zamanda sakin bir işletme olan Şehzade Apart Otel sayesinde her sene tatilinizi Fethiye’de geçirmek isteyeceksiniz. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Adres: Foça, 985. Sokak, Barış Manço Blv. No:21, 48300 Fethiye/Muğla

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05334333776

Instagram: @sehzadeapart

Ziyaretçi Yorumları: “Fethiye’de temiz, sakin ve en önemlisi güvenilir bir daire arıyorsanız kesinlikle buraya gelin. Her yerde geceleri bağırarak büyük bir gürültü çıkaran büyük bir havuz asla yoktur. Gerçek bir aile ortamı. Deniz Bey ve eşi Şehzade Hanım sizi mutlu etmek için ellerinden geleni yapıyorlar… Deniz Hanım’ın tatlıları ve Deniz Hanım’ın harika sohbeti yaşanmaya değer…”

13. Caretta Apart Otel

Caretta Apart Hotel manzarası ve terası, güler yüzü ve yardımlarıyla Fethiye tatilinizde tercih edeceğiniz bir yer. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için aramanız gerekmektedir.

Adres: Foça, Mehmet Akif Ersoy Cd. 38. Sokak D:49, 48300 Fethiye/Muğla

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05058215582

Ziyaretçi Yorumu: “Huzurlu ve sakin bir otel, Çalış plajına 5 dk yürüme mesafesinde. Havuz bir apartman dairesi için büyük, personel güler yüzlü, Can amca ve ailesi çok yardımcı oluyor, kendinizi evinizde gibi hissediyorsunuz. Odalar oldukça geniş, tek eksiğimiz odalarda nem kokusu, başka bir sorun yaşamadık. Fethiye’ye gittiğimde tekrar tercih edeceğim bir yer.”

14. Uras Sahil Oteli

Kahvaltıları başta olmak üzere yemekleri ve yardımsever çalışanları ile tam bir fiyat performans işletmesi olan Uras Beach Fethiye tatilinizi keyifli hale getirecektir. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Adres: Foça, Çalış Plajı Ege Bölgesi, 1085. Sk. No 19, 48300 Fethiye/Muğla

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 02526221130

Instagram: @urasbeachhotel

Ziyaretçi Yorumu: “Eşim ve ben bir gece kaldık. Harika bir deniz manzarasına sahiptir. Odalar yeni ve genel olarak temiz bir otel. Özellikle resepsiyondaki arkadaşları çok sevdik. Her ikisine de özel teşekkürler. Çok yardımsever ve cana yakınlar. Kesinlikle tekrar geleceğiz.”

dogansehir-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu