Haber

Meral Akşener: Recep Bey ve arkadaşlarını emekli edeceğiz

HABER: MERVE İNANÇ – TAMER ARDA ERŞİN / Kamera: AZİZ METİN TURAN – LADİN VALUE

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı’nın Ankara mitinginde yaptığı konuşmada, “Çok rezil bir dil ve bir dizi iğrenç sözlerle seçime gidiyoruz. Terörist, işgalci, asil evlatları oldunuz bu milletin. her türlü hakareti iftirayı gördük biz de gördük ama bugün baktım Recep Bey veda ediyor 14 Mayıs akşamına iki gün kaldı 13.Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bey olacak biz de alacağız Alkışlarımızla onu Çankaya’ya. Recep Bey ve arkadaşlarını emekli edeceğiz” dedi. Akşener’in kürsüden söz verdiği Gazi Hüseyin Özlük, “Bizi terörist diyenler bilsinler ki biz terörist olmayacağız. Bizden Ankara, İstanbul Hakkari, kısaca Türkiye olur.”

Millet İttifakı Başkan Adayı ve CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, planladığı son mitingini bugün Ankara Tandoğan Meydanı’nda gerçekleştirdi, UYGUN Partisi Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Lider Gültekin Uysal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu.

Meral Akşener, mitingde yaptığı konuşmadan önce Şırnak’ta roketatarlı saldırı sonucu gazi olan Hüseyin Özlük’e söz verdi. Özlük, şunları söyledi:

“BİZDEN TERÖRİST OLMAZ. ANKARA, İSTANBUL, HAKKARI KISA ZAMANDA TÜRKİYE OLACAK”

Hüseyin Özlük’ün ardından söze başlayan Akşener, şunları söyledi:

“BUGÜN RECEP’İN SİZE TEKLİF VERDİĞİNİ GÖRDÜM”

“Umarım duymuşlardır. Hüseyin’i sağında Hizbullah, solunda PKK olanlar duymuştur. Çok rezil bir dil ve bir dizi iğrenç sözlerle seçime gidiyoruz. Terörist oldunuz, siz işgalci olmuş asil evlatları bu milletin her türlü hakaret ve iftirayı gördünüz onu da duyduk ama bugün baktım Recep Bey vedalaşıyor 14 Mayıs akşamına iki gün kaldı 13.Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacak ve onu alkışlarımızla Çankaya’ya götüreceğiz.Recep Bey ve arkadaşlarını da emekli edeceğiz.

“HARAM İLE ANILMAYAN, GÖREV HAKKI ALMAYAN VE SİZİN GİBİ CANLARI OLAN KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU SEÇECEKSİNİZ”

Her küçük erkek kardeş, her kız kardeş, her erkek kardeş; Mutlaka kendisini, annesini, babasını, eşini, teyzesini, amcasını, yengesini sandığa götürüp Kemal’e bir oy, Meral’e bir oy verecektir. Burası artık tüm siyasi partilerin seçmenlerinin olduğu bir yer. YETER Parti üyelerinden talebim şu şekildedir; Kesinlikle dediğimi yapacaksın. Sayın Kemal, Sayın Kılıçdaroğlu; Harama el uzatmayan, adı haramla anılmayan, milletin hakkını yemeyen, sizin gibi yaşayan Kemal Kılıçdaroğlu’nu başkan seçeceksiniz. Bana ‘Başbakan Meral’ diyorsunuz. Bana bir Meral basacaksın ki ben başbakan olayım.

“14 MAYIS AKŞAMI 13. CUMHURBAŞKANIMIZLA TARİHİN YAZILDIĞI BİR AKŞAM OLACAKTIR”

Millet İttifakı’nın diğer siyasi partilerinin üyelerine sesleniyorum; Pazar, Anneler Günü. Ben bir anneyim, bir büyükanne. Tüm Cumhuriyet Halk Partili ailelerden bir Anneler Günü hediyesi ve bir oy istiyorum. İnşallah 14 Mayıs akşamı 13. Cumhurbaşkanımızla birlikte Türkiye nefes alıyor, hukukun üstünlüğü kabul ediliyor, demokrasi uygulanıyor, yargı bağımsız; Hak, hukuk ve adaletin tesis edildiği, tarihin yazıldığı bir akşam olacaktır.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu