Haber

Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından hem Kayseri’de hem de Ankara’da çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Kayseri Büyükşehir ekipleri de büyük bir özveriyle depremin yaralarını sarmaya canla başla devam ediyor. Önder Büyükkılıç’ın talimatı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde, depremde yardım çalışmalarında yer alan belediyeler, arama kurtarma ekipleri ve depremzedeler için düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen programda Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Belediyelerimiz depremden etkilenen illerimizle kardeşlik köprüsü kurmuştur. Gönüllü belediyeciliğin ne demek olduğunu bir kez daha göstermiş olan tüm belediyelerimizi canı gönülden kutluyorum.

BÜYÜKKILIÇ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir süre bir araya gelerek programa katılan konuklara hitap ederek Kayseri halkının selamlarını iletti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin de katıldığı söyleşide Büyükkılıç, deprem bölgesinde yürütülen çalışmalar hakkında da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgi verdi.

Başkan Büyükkılıç, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik beyanında bulunarak, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyeler, arama kurtarma ekipleri ve deprem için verdiği iftar yemeğindeydik. kurbanlar. Kayseri belediyelerine hamdolsun deprem bölgesinde çok çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kayseri halkına selamlarını ilettiğini belirten Büyükkılıç, “Kayseri halkının selamlarını Cumhurbaşkanımıza ilettik. Ayrıca tüm Kayseri halkına en içten selamlarını iletti. El ele, kol kola, gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz. Bizler bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu