Haber

Mehmet Savran’dan vatandaşlara ‘alışveriş’ garantisi

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında düzenlenen 2023 Toplu Sözleşme İmza Töreni’nde İl Başkanı Dr. Mehmet Savran konuştu. Son iki yıldır pandemi ve Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaşın tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de iş dünyasını ve çalışma hayatını etkilediğini belirten Savran, AK Parti hükümetinin Recep Tayyip liderliğinde olduğunu kaydetti. Erdoğan, vatandaşların bu aksiliklerden en az şekilde etkilenmesi için önemli tedbirler aldı.

Savran, EYT yönetmeliği, sosyal yardımlar, esnaf ve iş dünyasına yönelik takviye paketlerinin yanı sıra taban fiyat, memur ve emekli maaşı artışları ile toplumun tüm kesimlerinin korunduğunu belirterek, Türkiye’yi güzel günlerin beklediğine inandığını vurguladı. 2023 yılına güzel bir başlangıç ​​yapan

Memur, personel ve emeklilere yapılan asgari fiyat artışlarından yararlanarak haksız kazanç elde etmek isteyenlere tepki gösteren Savran, “Fiyat artışlarıyla bundan sadece personel ve memurlar faydalanmıyor. Türkiye’de ve ilimizde haksız kazancına daha da haksız kazanç katmak isteyenler, sanayide küçük esnafın emeğine göz diken ve bulunduğu yerden daha fazla kazanç elde etmek isteyenlere sesleniyorum. Şairin dediği gibi: “Onlar engerek, onlar çıyan. Aşımızı gözetleyen onlar.” Hiçbir engerek, hiçbir çıyan ve aşımıza göz diken hiç kimseye izin vermeyeceğiz” dedi. dedi.

Bir belediye başkanı olarak bu konuda elinden geleni yapacağını söyleyen Savran, kiracıları için yüksek zamlar yapan konut ve iş yeri sahiplerine de tepki gösterdi. Savran, “Bir belediye başkanı olarak bu konuyla ilgili yetkim neyse onu kullanmaya, elimden geleni yapmaya ve engellemeye talipim. Bunu yapanları insanlığa davet ediyorum. Enflasyonu yükseltirken evlerinin kirasını 3 katına çıkaran, sanayide üreten, soğuk sabahlarda dükkânlarına gidip, burada çalışan sanayi esnafının kirasını artırmaya çalışan engereklere, çıyanlara sesleniyorum. 3 kez ve 4 kez akşama kadar don; bu samimi emekçileri ezemeyeceksiniz. Buna izin vermeyeceğiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu