Haber

Kılıçdaroğlu, İsrail-Filistin savaşını analiz etme teklifiyle sosyal medyayı salladı!

İşgal altındaki İsrail’in Filistin’deki soykırımı aralıksız devam ediyor. 25. günde masum insanları katleden İsrail’e karşı siyasetçilerden sert mesajlar geliyor.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da kongre öncesi son grup toplantısında açıklamalarda bulundu. İsrail-Hamas gerilimine değinen Kemal Kılıçdaroğlu, Filistin sorununun tek çözümünün kendisi olduğunu savundu.

“GÜCÜ BİZE AKTARIN, FİLİSTİN SORUNUNUN NASIL ÇÖZÜLECEĞİNİ GÖRECEKSİNİZ”

Kılıçdaroğlu, “Başkenti Kudüs olan Filistin’i her zaman, her yerde destekliyoruz. Beyefendi miting yapıyor. Siz muhalefet değilsiniz, mitingde ne yapıyorsunuz? Yetkiyi bize verin, Filistinlilerin nasıl olduğunu göreceksiniz” dedi. Sorun çözülebilir ve Ortadoğu’ya barış nasıl gelebilir?” Bir açıklama yaptı.

SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU!

Kılıçdaroğlu’nun Filistin’e çıkışı sosyal medyada alay konusu oldu. Kullanıcılar, “Enişteyi tutmayın”, “Erdoğan’ı yenemeyeceğini görüyor, Erdoğan’a teslim edin diyor :)” paylaşımını yaptı.

TEPKİSİNİ AÇIKÇA GÖSTERMİŞTİ: BU KATLİAM KONUSUNDA SESSİZ KALAN HERKESİN ELİNDE MASUM KAN OLACAKTIR.

Kılıçdaroğlu, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti;

“Dış dünyayla bağlantısı kesilen Gazze, ağır bombardıman altında. Gazze’de masumlar katlediliyor ve sanki bu yetmezmiş gibi İsrail Başbakanı hâlâ hastaneleri hedef alıyor. Bu gece sessiz kalan herkes var. Bu katliamın ellerinde masum kanı olacak. Dünya ya bu katliama ‘dur’ diyecek ya da ortak olacak.” “Ortası olmayacak. Dualarım mazlum Filistin halkı için.”

KAYNAK: HABER7

besiktasajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu