Haber

Kayserispor Başkanı Çamlı: Türkiye’de ilk defa hakemler konuşulmayacak, ellerine sağlık

Süper Lig’in 25. haftasında evinde Beşiktaş ile 0-0 berabere kalan Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, beraberlikten pek memnun olamadıklarını ve iyi top oynadıklarını söyledi.

Çamlı, maçın ardından stat çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, atılan her puanın değerli olduğunu söyledi.

İki takımın ligden koptuğunu vurgulayan Çamlı, “Bundan sonra her takımın aldığı puan veya puanların bir değeri var. Bugün beni sevindiren şey, muhtemelen Türkiye’de ilk kez hakem tartışılmıyor. Çok temiz bir maç yönetti, hakem arkadaşları tebrik ediyorum, ellerine sağlık.” “Neyse maçlar böyle olmalı. Kulüplerin ilişkileri de böyle kardeşçe olmalı. Bazı seyircilerimiz Onur’a tepki gösterdi, duygusal bakıyorlar. Onur bizim için değerli. Burada görev yaptı. Kulübüne para kazandırdı. O yüzden o çocuğa söylenecek bir şey yok.” konuştu.

‘KAYSERİSPOR DAHA İYİ OLACAK’

Takım için geleceğin çok iyi olacağını vurgulayan Çamlı, nasıl daha yukarılara çıkabileceklerine dair planlar yaptıklarını söyledi. Bunu başarabilecek teknik kadro ve sporcu kadrosuna sahip olduklarını belirten Çamlı, “Üç yeni transfer ilk kez arkadaşlarıyla birlikte sahada oynadı. Hepsi hazır olmasına rağmen birbirlerini tanımaya vakitleri var.” En az bir veya iki maç için. Bundan sonra Kayserispor daha uygun olacak. Bir sonraki Başakşehir maçına hazırlanacağız. “Kuradan pek memnun olamadık. İyi top oynadık. Hem Beşiktaş’ı hem de Kayserisporlu oyuncuları tebrik ediyorum” dedi.

(SPOR HİZMETİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu