Teknoloji

Kaspersky, İşletmeler ve MSP’ler için ortak programına yeni uzmanlıklar ve fırsatlar ekliyor

Kaspersky United iş ortağı programı artık Gold ve Platinum iş ortakları için yeni Kurumsal uzmanlıklar içeriyor. Programda bayi ve distribütörlere sunulan indirimler de güncellenmiş, Proof of Concept ve Deployment hizmetlerinde yeni dengeler getirilmiştir.

Kaspersky, kurumsal çözümler satan ve dağıtan iş ortaklarına değerli avantajlar sağlayan iki yeni yetkinliği kullanıma sundu: Gold ve Platinum iş ortakları için kurumsal uzmanlık ve Platinum iş ortakları için Enterprise+. Bu uzmanlıklar, iş ortaklarının uzmanlık yapıtlarının satışlarını artırmak için ek indirimler almalarına, Kaspersky’den öncelikli satış öncesi takviye almaya hak kazanmalarına, kurumsal çözümler için ortak pazarlama faaliyetleri yürütmelerine ve bir dizi başka avantaja olanak tanır. Kaspersky çözümlerinin dağıtımı da dahil olmak üzere müşterilerine gelişmiş siber güvenlik hizmetleri sağlayan iş ortakları, Enterprise+ uzmanlığı alabilir. Bu uzmanlığa sahip iş ortakları, POC hizmetleri ve dağıtımı için fiyatlandırma, teknik eğitim kuponları ve daha fazlasını alacak.

Distribütörler için program artık iki uzmanlık içeriyor. Katma Değerli Distribütör (VAD) uzmanlığı, iş ortaklarının kurumsal eserlerin satışı için indirimler almasını sağlarken Uzman uzmanlığı, iş ortağı adına dağıtım ve POC hizmetleri sağlayan distribütörleri ödüllendirir. VAD uzmanlığına sahip distribütörler, kurumsal eserlerin pazar satışlarını artırmaya odaklanırken, Uzman uzmanlığı müşterilere dağıtım ve ek hizmetler sağlamak isteyen distribütörler için yaratılmıştır. Ayrıca Kaspersky, İtalya, İberya, Fransa, Kuzey Amerika, APAC ve LATAM bölgesindeki MSP distribütörleri için MSP satışlarında ek indirimler sundu.

Ek fırsatlar yaratır

Yeni güncellemelerle Kaspersky LMP’yi (Lisans Yönetim Portalı) kullanmak ve orada müşteri aramak daha kolay hale geliyor. MSP iş ortakları, standart biletleme sistemi yerine Kaspersky ekibinden 7/24 anında telefon desteği almalarını sağlayan SKU Plus lisansını satın alabilir. MSP’ler için başka bir güncelleme, iş ortaklarının MSP ve Kaspersky’nin dağıtımı, uygulaması vb. adına Kaspersky Profesyonel Hizmetlerini satın alabilmesidir. Konulardaki uzmanlığına yardımcı olmayı içerir.

Kaspersky Genel Müdür Yardımcısı Kirill Astrakhan, diyor: “Yeni kurumsal uzmanlıkların tanıtılması, kurumsal stratejimizdeki değişimi yansıtıyor. Böylece, güvenlik analitiği taahhüdümüzü tasarımdan küresel olarak kurumsal müşterilerimize genişlettik. Kanal ortaklarımızın, küresel siber güvenlik trendlerinden yararlanmak ve siber güvenlik müşterilerinin artan endişelerini gidermek için ek fırsatlar yarattığına inanıyoruz. İşimizi büyütmek için de harika bir fırsat olabilir.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

resadiye-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu