Yaşam

KAPEM’de 55. Dönem Ders Kayıtları Başladı

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak, düzenlediği kurslar sayesinde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı sertifikaları gençlere ücretsiz sunan Kapadokya Eğitim Merkezi’nde (KAPEM) 55. dönem kurs kayıtları başladı. uzman eğitmenlerden oluşan bir ekiple organize edilmektedir.

Tarık Kesekçi Parkı’ndaki Paşa Konağı’nda yer alan KAPEM’de 55. dönem kursları eylül ayı sonunda başlıyor. Nevşehirlilerin özellikle de gençlerin yoğun ilgi gösterdiği merkezde bu dönemde İngilizce Seviye A1, Almanca Seviye A1, Fransızca Seviye A1, Japonca Seviye A1, İngilizce Seviye A2 (daha önce İngilizce A1 Seviyesi olanlar için) Sertifikası), Almanca Seviye A2 (önceden Almanca A1). Seviye Sertifikası olanlar için), Japonca Seviye A2 (Daha önce Japonca A1 Seviye Sertifikası olanlar için), Diksiyon, Spiker ve Sunucu, Bilgisayar Yönetimi ve Operatörü, Türk İşaret Dili (TİD), İnternet Programcılığı ve Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi kurslar açılacaktır.

Hafta içi gündüz ve akşam, hafta sonu ise açılması planlanan kurslara dileyen herkes ücretsiz olarak katılabiliyor.

Kontenjanlı sınırlı kurslara katılmak isteyenler 20 Eylül 2023 tarihine kadar Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne Paşa Köşkü’nde bizzat başvurabilecekleri gibi www.nevsehir adresindeki hızlı menüdeki KAPEM Kurs Kayıt sekmesinden online kayıt yaptırabilirler. bel.tr.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberyenifakili.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu