Haber

İmamoğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hatay açıklamasına sert tepki: Bilerek yardım etmediği açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan depremde perişan oldu HatayAday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, “Merkezi hükümet ile yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma içinde olmazsa o şehre hiçbir şey gelmez. Hatay Kendine geldi mi? “Şu anda Hatay garip ve hüzünlü kaldı” dedi.

İMAMOĞLU’NDAN ERDOĞAN’IN HATAY ÇIKIŞINA TEPKİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözleri kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da bu açıklamaya kayıtsız kalmadı.

“SEÇİME 1 AY kala MİLLETİ KORKUTACAĞINI SÖYLEDİLER”

“Bilerek yardım yapmamanın ifadesidir” diyen İmamoğlu, şöyle devam etti: “Seçime 1 ay kaldı yönündeki sözlerim milleti korkutacaktır. Bu sözler hafife alınacak sözler değil, konu bu ifadelerdir. Bu tür davranışları toplumun vicdanına bırakıyorum.”

“MİLLETİMİZ BU TEHDİTİ KABUL ETMEYECEKTİR”

“Erdoğan’ın analize ihtiyacı var” sözlerini kullanan İmamoğlu, “Bu nasıl bir anlayış? 31 Mart’ta milletin efendi olduğunu öğrenecekler. Millet efendidir, siz değilsiniz. Milletimiz bu tehdidi yutmayacaktır. Bu millet bu tehdide öyle bir cevap veriyor ki… Bu tehdide verilen cevap milyonlardır.” “Olacak, göreceksiniz” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 Şubat depreminden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay’da konuştu. Antakya Spor İstanbul Büyükşehir Belediyesi Salonu’nda düzenlenen AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkanı Adayları Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada, “Merkezi hükümet ile yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma içinde olmazsa bu noktaya hiçbir şey gelmez.” şehir. Hatay’a mı geldi? Hatay şu anda bir tuhaf.” “kaldı” dedi.

haber-altunhisar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu