Teknoloji

İddiaya Göre Samsung, Galaxy Z Fold6’da Aynı Ana Kamerayı Kullanmaya Devam Edecek

Akıllı telefon sektöründe artan rekabet, telefon üreticilerinin bir sonraki modellerini gelişmiş özelliklerle donatmasına neden oluyor. Her kullanıcı telefon üreticilerinin bir sonraki modelinde gelişmiş ve farklı özellikler Bunu görmeye alıştı. Fakat bu konuda Samsung’dan önceFarklı bir tez daha var.

Önde gelen telefon üreticileri katlanabilir telefonların hala eksikliklerinin olduğunun farkında. kat yara izi, Kalınlık, pil kapasitesinin düşük olması gibi sorunlar açısından ürünlerini geliştirmeye devam ediyorlar. Ancak iddiaya göre Samsung, Z Katlama6Modelle aynı ana kamerayı kullanacak.

İddialarıyla gündeme gelen Ice Universe isimli X (eski Twitter) kullanıcısının söylediğine göre Z Fold6’ya dair beklentilerimizi düşürmemiz gerekiyor.

“Galaxy Z Fold6’da çok fazla değişiklik beklemeyin. En azından kamera konusunda emin olabiliriz. Fold4 ve Fold5 ile aynı, orası kesin.”

İddiaya göre Samsung, Z Fold5 ve Z Fold4’te 50MP kamera kullanıyor. Samsung GN3 sensör (1/1,56″, 1,0μm)Z Fold6’da yine ana kamera olarak kullanacak.

Ancak Güney Koreli teknoloji şirketi ELEC’in Kaynaklara göre Samsung, katlanabilir telefon üreten Huawei gibi rakipleriyle yarışa girdi. Üreticilerin katlanabilir telefonları Gittikçe incelirken, Samsung bu konuda bir adım atmış gibi görünmüyor. Samsung’un bir sonraki hamlesi Z Fold6’yı daha ince hale getirmeve daha kompakt bir tasarıma kavuşacak gibi görünüyor.

Daha büyük pil kapasitesi görebileceğimiz Samsung Galaxy Z Fold6’nın ne zaman tanıtılacağı henüz bilinmiyor.

Kaynak: GSMArena, THE ELEC, X

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu