Haber

HÜDA PAR İl Başkanı Yaralandı, İl Sekreteri Hayatını Kaybetti

HÜDA PAR il başkanı yaralanıp il sekreteri ölünce, zanlının parti binasını terk ederek il başkanını kovaladığı ve ardından gelip herkesi bıçakla tehdit ettiğine dair yeni görüntüler ortaya çıktı.
22 Temmuz’da merkez Seyhan ilçesine bağlı Türkocağı Mahallesi’ndeki HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı’na gelen AS (72), camide İl Başkanı Salih Demir ve İl tarikatçısı Sacit Pişgin’e bıçaklı saldırdı. Pişgin hayatını kaybederken, Demir yaralandı. Zanlı yakalanarak tutuklandı.
Olayın yeni bir güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Videoda, zanlının parti binası önünde bir süre bekledikten dakikalar sonra Demir ve Pişgin’in binanın diğer tarafından yaralı olarak çıktıkları görüldü. Ardından elinde bıçakla parti binasından çıkan şüpheli il başkanını kovalamaya başladı. Yaralanan il başkanı zanlıdan kurtulmak için kaçtı. Bir süre sonra şüpheli ve il başkanı güvenlik kamerası çerçevesinden çıktı. Daha sonra zanlı, elinde bıçakla parti binasına tekrar gelerek oradaki vatandaşları tehdit ederek olay yerinden ayrıldı. İl başkanı da zanlıdan hemen sonra yaralı ve yaralı olarak parti binasına geldi. Daha sonra olayı duyan partililer gelmeye başladı. O anlar saniye saniye görüntülendi. – ADANA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu