Teknoloji

Huawei Band 8 Tanıtıldı: 5 Dakikalık Şarj İle 2 Gün Kullanım!

Çinli teknoloji devi Huawei, bugün Enjoy 60X ve Nova 11 serisi akıllı telefonlarının yanı sıra yeni bir akıllı bileklik duyurdu. Grup 8 tanıtıldı. Huawei Band 8, şirketin en hafif ve en ince fitness takipçisi oldu.

Sadece 14 gram ağırlığında olan Huawei Band 8, 8.99 milimetre çerçeve kalınlığına sahip. Bu bağlamda ise 1,47 inç boyutunda AMOLED panel ekrana sahiptir. 368 x 194 piksel çözünürlüğe sahip ekran, köşeleri yuvarlatılmış dikdörtgen bir tasarıma sahip.

Yeni Huawei Band 8 neler sunuyor?

Huawei Band 8’in en belirgin özelliği pil performansında kapalı. Cihaz, Sadece beş dakikalık şarjla 2 günlük kullanımteklifler. Tam şarja ulaşması 45 dakika sürer. 14 gün kesintisiz kullanım süresi ve vadediyor. Cihaz, HarmonyOS 3.1 işletim sistemi ile birlikte gelir.

Huawei’nin sağlık özellikleri de yeni akıllı bileklik ile yenilenmiş bir şekilde kullanıcıların beğenisine sunuluyor. TruSleep 3.0 Şirketin açıklamasına göre teknoloji, önceki nesle göre %10 daha yüksek doğrulukta veri sunuyor. Ayrıca kullanıcılara kişiselleştirilmiş uyku önerileri de sunuluyor.

Cihaz içindeki kalp atış hızı takibi de büyük bir güncelleme içeriyor. TruSeen 5.0 teknolojisi, önceki nesle göre %10 daha yüksek doğruluk sunar. Ayrıca kullanıcının kalp atışları hakkında 7 günlük bilgi verebiliyor. Cihazda bu özelliklerin dışında otomatik kan oksijen ölçümü, voltaj izleme, kadın sağlığı yönetimi gibi özellikler de yer alıyor.

Elbette cihaz sadece sağlık özellikleri de sunmuyor. Kullanıcılar ayrıca seyahatlerinde yardımlarına gelmek için cihazı kullanabilirler. Kalkış saatleri, oteller, uçuşlar ve tren seferleri gibi bilgiler ekranda görüntülenebilir.

Huawei Band 8 fiyatı:

  • Huawei Band 8: 269 yuan (758 TL + vergiler)
  • Huawei Band 8 NFC: 309 yuan (870 TL + vergiler)

kamanhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu