Teknoloji

God of War’un Yemek Kitabı Çıktı!

Son yılların en çok beklenen oyunlarından olan God of War: Ragnarök nihayet geçtiğimiz günlerde piyasaya sürüldü. Kratos ve Atreus’un dokuz diyardaki heyecanlı maceralarını anlatan mitolojik imal, hem eleştirmenler hem de oyunseverler tarafından büyük beğeni topladı.

Şimdi ise oyununun çıkışının erdemine yeni ve epeyce değişik bir eser piyasaya sürüldü. ABD merkezli kitap yayıncısı Insight Editions, oyundan esinlenilen bir yemek kitabı piyasaya sürdü. Yemekler her ne kadar oyunda çok öne çıkan bir ayrıntı olmasa da hayranlar, bu resmi kitapla oyunun cihanını çok daha farklı bir halde deneyimleyebilecek.

Kitap, dokuz diyarın lezzetlerini ve God of War evreninden birçok kıssayı içeriyor

39.99 dolarlık bir fiyata sahip olan yemek kitabı, oyunseverlerin dokuz diyardaki en güzel lezzetleri tatmasını sağlamayı amaçlıyor. Oyunda da karşımıza çıkan savaş rabbi Tyr’ın bakış açısından yazılan kitap, 60’dan fazla yemek tanımının yanı sıra ikonik karakterlerin daha evvel görülmemiş çizimlerini ve God of War evreninden eşsiz hikayeleri içeriyor.

Basit atıştırmalıklardan güç yemeklere kadar birçok farklı şeye yer veren eserin; detaylı anlatımıyla tüm düzeylerdeki şeflere yardımcı olacağı,hatta oyunda gördüğümüz Kratos’un ünlü mantarlı yemeğini de içerdiği aktarılıyor. Yani anlayacağınız İskandinav topraklarından ilham alan kitap, God of War: Ragnarök oyuncularının kozmosu çok daha farklı bir biçimde deneyimlemesine imkan tanıyor.

9 Kasım 2022 tarihinde PlayStation kullanıcıları için piyasaya sürülen yeni God of War oyunu, ülkemizde 799 TL’lik fiyat etiketiyle satılıyor. God of War: Ragnarök ve serinin bir evvelki oyunu ortasında yaptığımız grakfik karşılaştırması için aşağıdaki içeriğimize göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu