Haber

Fenerbahçe 7 kişiyi tribünden süresiz men etti

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, 16 Mart 2023 tarihinde UEFA Avrupa Ligi Son 16 rövanş maçında yaşanan tribün olayları hakkında açıklamalarda bulundu.

Kulüp, stadyuma yabancı madde atan 7 kişiyi süresiz yasakladığını duyurdu. “Takımımızın turu geçebilmek için son ana kadar sorumlulukla mücadele ettiği, tribünlerimizin de bu sorumluluğu paylaşarak takımımıza bir an olsun eşsiz destek verdiği maçta bu birlikteliğin bozulması kabul edilemez. Fenerbahçe’nin baskıyı ve oyunun hakimiyetini eline aldığı anlarda sahaya atılan cisimlerle bu şekilde mücadele ediyoruz.” söylendi.

Kulüp, bu kişilerin kulübe zarar verdiğini belirterek, yasal yerde ceza almaları için bahsi takip edeceklerini bildirdi.

‘MOBİL ZARARLAR TAZMİN OLACAK’

Resmi sitede yayınlanan açıklama şöyle devam etti:

“Ayrıca, bu kapsamda Fenerbahçe’ye destek vermekten çok açıkça engellemeye yönelik bu davranışın modülleri olanların tespiti ve cezalandırılmasına ilişkin kolluk kuvvetleri ve yetkili merciler tarafından atılan tüm süreç ve adımları yakından takip ediyoruz.” başta 6222 sayılı kanun olmak üzere ilgili mevzuat hükümlerine uyulduğunu kamuoyunun bilgisine sunarız.

Önümüzdeki dönemde yasa, talimat, tedbir ve tüm uyarılara karşı, karşılaşma ve eyleme bakılmaksızın yapılacak işlemlere ilişkin yasaklama kararlarının yanı sıra, her türlü adımın atıldığının da altını çizmek isteriz. Kulübümüzün uğrayacağı maddi zararın ilgili kişilerden tazmin edilmesi de gündemimizde.” (HABER MERKEZİ)

celtikci-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu