Teknoloji

Eşsiz: ASUS ROG Swift PG38UQ Duyuruldu! – Webtekno

ASUS bugün video oyun dünyasındaki tüm istikrarı değiştirecek bir duyuru yaptı. Bu duyuruda” ASUS ROG Swift PG38UQ” isimli yeni bir monitör duyuruldu. Teknik özellikleri ile bu monitör duyuruldu. dünyada ilk olma. Peki ASUS ROG Swift PG38UQ tüketicilere ne vaat ediyor?

ASUS’un yeni çalışması, 4K ve 144 Hz yenileme hızına sahip dünyanın ilk 38 inç monitörü olarak karşımıza çıktı. Orta boy bir TV boyutunda olan monitör, 4K çözünürlük desteği ve 144 Hz yenileme hızı ile eşi benzeri olmayan bir video oyun deneyimi vadediyor. Üstelik monitör, genellikle çok az gördüğümüz hem AMD hem de NVIDIA takviyeleri ile donatılmış. görüntüleme teknolojileri bulunur. ASUS ROG Swift PG38UQ, oyuncuların ağzını sulandıracak türden.

ASUS ROG Swift PG38UQ ile tanışın

 

ASUS Fast IPS teknolojisi ile donatılmış bu monitör 1 ms gecikme süresi mal sahibi. AMD FreeSync Premium Pro ve NVIDIA G-sync teknolojilerini aynı anda temel alan çalışma, bu özelliği sayesinde ekran kartının markası ne olursa olsun benzersiz bir deneyim sunabiliyor. Bu monitörü kullanırken görüntü yırtılmasıASUS’un bu monitörle birinci sınıf performansa odaklanması gibi can sıkıcı sorunlarla rekabet etmemiz pek olası değil.

ASUS ROG Swift PG38UQ, DCI-P3 renk alanının yüzde 98’ini destekler. Görüntü HDR 600 Sertifikası da var. Ayrıca, bu monitördeki iletişim seçenekleri sonlandırılmamıştır. Yeni nesil görüntü aktarım teknolojileri DisplayPort 1.4, HDMI 2.1 ve USB hub seçenekleri ile desteklenmektedir. Tüm bunlara ek olarak bu monitör için bir de tripod standının sunulduğunu belirtelim. Ancak 38 inçlik bir monitör duvara asmak, elbette daha uygun bir seçenek olarak karşımıza çıkacaktır.

ASUS, türünün tek örneği monitörünün çıkış tarihini ve fiyatını açıkladı. ifşa etmedi . Aslında bu monitörün seri üretime geçip geçmediği bile net değil. Ancak gelecekte bu monitör hakkında daha kapsamlı açıklamalar bekliyoruz. O gün geldiğinde, fiyat ve bulunabilirlikBu konuda daha detaylı bilgi sahibi olma fırsatımız olacak.

ASUS’un Computex 2023’te tanıttığı tüm eserler için:

haber-sultanhisar.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu