Haber

Dolmabahçe müezzini Yıldırım: “Cumhurbaşkanımızı nasıl inkar edersiniz?”

Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gezi eylemleri sırasında “camide bira içtiler” açıklamasını yalanlayan ve CHP’den milletvekili adayı olan Müezzin Fuat Yıldırım, “Nasıl içersiniz” diyerek saldırıya uğradığını söyledi. Cumhurbaşkanımıza yalan söylediğini” ve ölümle tehdit edildiğini söyledi.

Sözcü gazetesinden İsmail Saymaz’a konuşan Yıldırım, “Baskı gördünüz mü?

“Ne zaman bir gündem olsa tehditler başlıyor. Adam telefonu açıyor bana ‘bakın’ diyor, ‘Basına çok malzeme veriyorsunuz, kafanızı kırarım’ diyor. sonunda yapıldı.dolmabahçe’de benzinlik var.akşam bakkal yok ama akaryakıt istasyonunu kullanabiliyoruz.o zamanlar lojmanı henüz boşaltmamıştım.zorla lojmanı boşalttırdılar polis.bir şey lazımdı.benzin istasyonuna giderken takip edildik yani yatsı namazından sonra takip edildik.ellerinde silah falan olan altı kişinin olması mümkün değil sanırım. diyerek kafa kafaya saldırmışlar , “Cumhurbaşkanımıza nasıl yalan söylersiniz?” diye boğuştuk, tartıştıktan sonra biri silah çekti. Dayanamadı. Tabancanın dipçiğiyle bana vurdu. Derimi parçaladı, aldı. geri dönmek zorunda kaldım.Yurtta hasta bir yengem var, o kanser, ona bakıyoruz, küçük bir kızım var, kırık kafasını ve kanını görmemeli. Travma açılır. Kan durmuyor. ‘Hastaneye götürelim’ dediler. ‘Basına düşecek’ dedim.

AK Parti Sakarya Milletvekili Süleyman Gündüz ile Devlet Bakanı Egemen Bağış’ın camiye geldiğini belirten Yıldırım, “Bağış, ‘bana haber verir misiniz’ dedi. Yaya olarak haber verdik, ‘Tehdit ettiler’ dedi. Hükümdar beyefendi senaryoyu yazdı” dedi.

Yıldırım, “Sana sorduklarında ne dedin?” sorusuna, “‘İçki içilir mi bilmiyorum, görmedim, kameralara çıkar’ dedim. “Cumhurbaşkanı tamamen kandırıldı. 10-15 gün geçti. Egemen Bey camiye geldi. Beni kucaklamak istedi. ‘Ben size doğruları söylerken olayı çarpıttınız, adamı yanılttınız ve bizi tehlikeye attınız’ dedim. İsmail bey demeliyim. Eğilip kulağıma ‘Hocam beyefendi böyle şeyleri sever’ dedi başkanımız için.” (KAYNAK)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu