Haber

Deprem Bölgesindeki Can Dostlarımız Bize Emanet

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem felaketinin ardından Didim Belediyesi, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın talimatıyla tüm imkanlarını seferber etti.

Depremzedelerin imdadına yetişen iş makineleri ve ekipleriyle ilk günden itibaren deprem bölgesinde yer alan Didim Belediyesi, afet bölgesindeki sokak hayvanlarını da unutmadı.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın talimatıyla Didim Belediyesi’ne ait Haybulans servis aracı sarsıntılı bölgeye gönderildi. Bölgedeki patili dostlarımızın sağlığına kavuşması için canla başla çalışan hayvanseverler ve veteriner hekimlerimiz, can dostlarımızı inançlı bir yaşam oluşturmak için Didim’e getirdi.

BAŞKAN ATABAY “TÜM FIRSATLARI DEĞERLENDİRİYORUZ”

Didim Belediyesi olarak tüm imkanları deprem bölgesine seferber ettiklerini belirten Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Halkımız, iş makinalarımız ve gruplarımızla birlikte topladığımız yardımları öncülüğünde bölgeye gönderdik. belediyemizin. Belediyemize bağlı Haybulans servis aracımızı afet bölgesine göndererek patili dostlarımızın sağlıklarına kavuşması için var gücümüzle çalışıyoruz. Gruplarımız, her canlının sağlığını güvence altına almak ve inançlı bir yaşam alanı sağlamak için Didim’e getirilen can dostlarımıza özverili bir şekilde sahip çıkmaktadır. Can dostlarımızın ömürlük yuvalarını bulması için gerekli işlemleri yapacağız. Katkılarından dolayı hayvanseverlere ve veteriner hekimlere teşekkür ederiz.” söz konusu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu