Haber

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ilçeye değer katan projelerle şehre katkı sağlıyor.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeye kazandırdıkları projelerle şehre değer katmaya devam ettiklerini söyledi.

Samsun Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, kararlılıkla ve kararlılıkla çalışmaya devam ettiklerini belirtti. İlçeye değer katan projeler kazandırdıklarını belirten Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede üst yapı ve altyapı çalışmalarını hızla sürdürdüklerini belirterek, Canik’i her alanda geliştirmeye devam ettiklerini kaydetti.

Belediye Meclisi Şubat ayı Açılış Toplantısında ilçede devam eden kentsel dönüşüm ve yerinde dönüşüm çalışmaları hakkında meclis üyelerine bilgi veren Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Soğuksu Mahallemizde kentsel dönüşüm çalışmalarımız devam ediyor. Şehr-i Bahçe Konutları ile vatandaşlarımıza güvenli evler teslim ettik.Soğuksu Mahallesi “Kentsel Dönüşüm Projesi ile vatandaşlarımızı yeni ve güvenli evlerine kavuşturacağız” dedi.

“Proje ve çalışmalarımızla Canik’e değer katmaya devam ediyoruz”

Yeni Bulvar Yolunun yapım çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Sandıkçı, “Vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu ulaşımını sağlayacak Canik Yeni Bulvar Yolumuzun yapım çalışmalarına devam ediyoruz. Canik Yeni Bulvar Yolumuzla da bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz. İlçemizdeki şehir içi trafik yoğunluğunu azaltıyoruz. Samsun Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 145 Milyon. “Yatırım bedeli Türk lirası olan Canik Yeni Bulvar Yolumuz 30 metre genişliğinde olacak. Proje ve çalışmalarımızla Canik’e değer katmaya devam ediyoruz” dedi.

Sandıkçı başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesi ve karara bağlanmasının ardından sona erdi. -SAMSUN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu