Haber

Bursaspor taraftarları Sevgililer Günü’nde ‘Sevgililer Günü’ne Koşu’ etkinliği düzenledi

Bursa’da 4 Bursaspor taraftarı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ‘Sevgililer Günü’ne Koşuyoruz’ sloganıyla Özlüce Tesisleri’ne koştu.

Maraton koşucusu Yasin Avcı ve 3 arkadaşı, ‘Sevgililer Gününe Koşuyoruz’ sloganıyla Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı önünden yaklaşık 8 kilometre koşarak Bursaspor İbrahim Yazıcı Özlüce Tesisleri’ne doğru koştu. 3 metrelik Bursaspor bayrağıyla koşan Yasin Avcı ve 3 arkadaşına polis grubu da eşlik etti. Sürücüler ana yolun sağ tarafında koşan Avcı ve arkadaşlarına korna çalarak ve el sallayarak takviye verdi.

Bu yarışı geleneksel olarak 14 Şubat Sevgililer Günü’nde düzenlediklerini ve bu yıl 5’incisini düzenlediklerini belirten Yasin Avcı, “Bizim için sevgili yeşil-beyazlı, Bursaspor demektir. Timsah Arena’dan Bursaspor ‘Koşuyoruz’ sloganıyla Her yıl bir klasik olarak yaptığımız Sevgililer Günü’ne.” Tesislerine gidiyoruz. 6 metre sopa ve 3 metre bayrakla koşuyoruz. Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mustafa Kemal Gürmen’in desteğiyle Bursaspor’umuza koşarak yeşil beyaza olan sevgimizi göstereceğiz. Bu yıl 5’incisi gerçekleşti. Geçen sene sarsıntıdan dolayı bunu yapamadık. İnşallah gelecek yıl da bunu gerçekleştireceğiz. “Biz her zaman bir arada olacağız, el ele olacağız, Bursaspor amatöre düşse bile aşkımızdan asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mustafa Kemal Gürmen, “Yasin Avcı kardeşimizin öncülüğünde bu yılki etkinliğimize başlamış olacağız. Bu yıl 5’incisi olacak Sevgililer Günü maratonlarını artırarak etkinliğimizi tüm dünyaya duyuracağız. Maraton, İbrahim Yazıcı Özlüce Tesisleri’nde sona erecek ve orada sevgili Bursaspor kulübümüz olacak. “Birbirimize yeniden kavuşacağız. Yöneticilerimiz bizi bekliyor” dedi. – BURSA

haber-kemah.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu