Haber

Bunu da Gördük: Oy Vermeye Geldi

2. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için 81 ilde ilk sandıklar kullanılmaya başlandı. Yurt genelinde sabahın erken saatlerinde vatandaşların sandık başına akın etmesiyle ortaya renkli görüntüler çıktı. Bursalı tiyatro oyuncusu Bahtiyar Keskin, oy kullanmak için geyik kostümüyle sandığa gitti.

Oy vermeye geyik kostümüyle gitti

Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde 2.Cinsiyet için oy verme süreci tüm yurtta saat 08.00 ile aynı anda başladı. Görevde bulundukları sandık başında bulunan görevliler, sandık yemini ettikten sonra işlemleri başlattı. Pusula kontrol edildi ve sandık mühürlendi.

Türkiye’nin farklı illerinde oy kullanan vatandaşlar, çeşitli kostümlerle sandık başına giderek renkli görüntüler oluşturdu. Bursa’da tiyatro oyuncusu Bahtiyar Keskin geyik kostümüyle oy kullanmaya gitti.

‘Çocukların mutluluğunu, gençlerin heyecanını gördüm’

Boynuzlu beresiyle okul bahçesine girdiği andan itibaren vatandaşların ve çocukların ilgisini çeken geyik kostümü içindeki Keskin, çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Kıyafeti nedeniyle uzun süre inceleme yapmak için dışarıda beklemek zorunda kalan Keskin, daha sonra başındaki boynuzlu şapkayı çıkarıp oyunu kullandı.

Keskin, “Kardeşçe, dostça, bir arada ve birbirimizi kırmadan yarınlarımızı bırakacağımız gençlere; Kardeş olduğumuzu ülkemize ve tüm dünyaya duyurmak için siyaset yapalım.”Keskin şöyle devam etti: ‘Demokrasi içinde oy kullandık. Okula geldiğim andan itibaren herkesin dikkatini çekmeyi başardım. Çocukların mutluluğunu, gençlerin heyecanını gördüm. Siyasi saçmalık bitti. Sandıkta herkes son sözü söyler. Milletin kararına herkes saygı duymalı.”

mustafakemalpasahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu