Takım

bizz@kampüs’te 790 takım Dankek için yarıştı

12.si düzenlenen ve her yıl farklı bir Ülker markasıyla ilgili yenilikçi pazarlama projelerinin geliştirildiği bizz@kampüs’ün kazananları belli oldu. Üniversite 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile lisansüstü öğrencilerinin “Ülker Dankek” markası için yarıştığı ‘bizz@kampüs’e bu yıl 115 farklı üniversiteden 790 takım ve 1800’den fazla öğrenci başvurdu. Yarışmada Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Mühendisliği ve İşletme Bölümü öğrencileri Melike Koygun ve Öykü İsmail’in kurduğu “InnoTeam” takımı birinci oldu. Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrencileri Alper Can Yılmaz, Merve Öztürk ve Nazifeİlkin Uslu’nun kurduğu “Dorado” ekibinin projesi ikincilik ödülüne layık görülürken; Yıldız Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri Ayça Hacıoğlu ve Emine Ervan’dan oluşan “Yıldızlar” takımı üçüncü oldu.

Yenilikçi fikirlerin yarıştığı bizz@kampüs’ün online final etkinliğinde Ülker üst düzey yöneticileri gençlerin heyecanına ortak oldu. Finalde Ülker CEO’su Mete Buyurgan birinciliği, Ülker İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Faruk Gözleveli ikinciliği, Ülker CMO’su Mustafa Kabakçı üçüncülüğü açıkladı. İlk üçe girenlerin uzun dönem staj imkanı elde ettiği yarışmada; Birinci takım 50 bin TL, ikinci grup 42 bin 500 TL ve üçüncü grup 35 bin TL olmak üzere toplam 127 bin 500 TL kazandı.

Buyirgan: İş hayatı öncesi değerli deneyim

Ülker CEO’su Mete Buyurgan, bizz@kampüs yarışının Türkiye’de pazarlama ile ilgilenen gençlere değerli bir deneyim fırsatı sunduğunun altını çizerek, “Bugüne kadar binlerce öğrencinin katılımıyla bizz@campus 12. yılına girdi. Öğrencilerimiz her yıl pazarlama alanında proje geliştirmenin tüm inceliklerini uzmanların mentorluğundan yararlanarak öğrenme fırsatı buluyor. Aylarca süren hazırlıkların ardından iş ortaklarımızdan Dankek markamızla ilgili değerli fikirler duyduk. Çok değer verdiğim bu projenin üniversite öğrencilerinin yaratıcılığına katkı sağladığına ve aldıkları eğitimlerle değerli deneyim ve yetkinlikler kazandıklarına inanıyorum. Yarışmaya katılan gençlerin dinamizmleri, farklı bakış açıları ve yaklaşımları, keyifli fikirleri ve sunumlarıyla fikrimi pekiştiriyor. Tüm etapları başarıyla geçen ve diğer katılımcılardan bir adım önde olan 3 kadrodaki bizz@kampüs’e başvuran grupları ve genç arkadaşlarımı yürekten kutluyorum.”

haber-hayrat.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu