Haber

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: Şampiyonluğu hedefliyoruz

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Parıltı Çebi, bu sezon Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde şampiyonluğu hedeflediklerini belirtti.

Başkan Çebi, Beşiktaş Dergisi’nin Eylül sayısında açıklamalarda bulundu.

Kulübün mali yapısını ve geleceğini dikkate alan bir transfer stratejisi yürüttüklerini vurgulayan Ahmet Parıltı Çebi, “Yeni transferlerimiz gün geçtikçe adapte oluyor ve takımımızın aidiyet ruhunu güçlendiriyor. Beşiktaş taraftarı da bunun nasıl olacağına şahit olacak” dedi. Transfer ettiğimiz oyuncular değerli, mücadele edeceğimiz tüm kulvarlardalar. Kurduğumuz bu takımın sezon sonunda olacağına inanıyoruz.” Amacımız elbette UEFA Avrupa Konferans Ligi kupasını müzemize kazandırmaktır.” sözlerini kullandı.

Başkan Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Kurulu’ndaki konuşması sırasındaki tavrı nedeniyle TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye mektup yazdığını hatırlatarak, “TFF Başkanı, mektubuma cevaben Beşiktaş hakkında rastgele bir yorum yaptım. Türk sporunun ağabeyi ve Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri.” Onun farklı davrandığını, farklı konuştuğunu asla akıllarına getirmeyeceklerini, futbolumuzun asırlık çınar ağacı olan camiamıza derin bir saygı duyduklarını ifade ettiler. bilgisini paylaştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu